Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da lici na nesto a ne na seosku birtiju
Zlatna koka tender begova unutar aerodroma..
Je be mi se za svjetske brendove kad su linije katastrofalne i usmjerene mahom prema istoku uz par onih koje lete ka Becu, Minhenu... Je bo aerodrom kada prosjecan stanovnik da bi isao u Bec nprm mora do Tuzle ili BL..
Govorim PROSJECAN gradjanin BiH. Dakle cijena od +350KM u jendom smijeru nije bas prihvatljiva za vecinu naseg stanovnistva. Istina je, daleko isplatljivije spakovati se i otici u pomenute gradove i letjeti sa tih aerodroma, jer je povratna opcija duplo jeftinija nego ova iz Sa u jednom smijeru. O tome, druze, govorim.
hoćemo Seju Brajlovića na ulazu terminala
Nek mi neko objasni zasto je wizair otisao iz SA?
Doputujes u Sarajevo a smrdi dolazni gate na cigare. Pusi policija u kancelarijama..
Mile i njegov traktor sto vuče avion u banja luci na haldolu 🚜 e moja šumska 🤏😁
Eto nam dijasporasa da prave zubala.
Kako je Vucic sa Arapima naprvijo poso a mi nismo moglo to uradili!? Sa Turicma nismo isto nista naprvti, oni su u Avijo trasportu, jaka prica zalo stno da nemo ljude koji ce to naprvti!?
@KSAHunter88 apsolutno nisu u pravu.98% zaposlenih na aerodromu a pogotovo oni koji rade na otpremi i prijemu putnika su super ljubazni i uvijek nastoje pomoci putnicima.Mozda si nekada ima neku neugodnost sa ljudima koji rade za avio kompanije jer zaista neki od njih znaju biti jako neljubazni a za to nemozes kriviti zaposlenike aerodroma. Od srca se nadam da ce Aerodrom Sarajevo svakim danom biti sve bolji i bolji.
Ma stoka neljubazna je u graničnoj policiji i carini, ljudi ne skontaju da to nisu uposlenici i aerodroma već da su to druge državne službe
Jesul čilimi poredani...
Minhen - Sarajevo! To dok se ne uspostavi, ništa od toga Aerodroma!
Lufthansa leti i do dva puta na dan za Frankfurt. Nije im u planu letiti iz Minhena za Sarajevo. Gdje je problem u presjedanju u Frankfurtu, Beču, Cirihu ili Kelnu za Sarajevo?????
Ugovorite letove Sarajevo - Barcelona
Cuj lanac turskih sladoleda, to vijest?
… let za Paris, London, Madrid, Berlin, Brussel?
Samo naprijed, a ne ko neki...
Dzaba "svjetski brendovi", kad smo 100 godina iza normalnog svijeta. Laz, lopovluk, kriminal, korupcija, manjak odgoja, nanjak obrazovanja, materijalizam, nekultura ... Svuda oko nas.
zaboravio si reći "SELJAKLUK"
Jos samo da ukinete one carinike sto svakog putnika ispituju, imas li ista prijavit imas li ista prijavit, uvedite ono zeleni prolaz i crveni ako imas sta prijavit