Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sarajevo!
Bravo Sarajevo, ovim tempom ćemo i do milion i 800k putnika doći 2124!
Meni kao Brčaku Sarajevo odnosno Kashaba nije i neće više nikad biti glavni grad . To slijepo crijevo je toliko srozalo i uništilo bošnjački narod. U stanju su prodati sve da bi njima bilo dobro . Niti imam razloga više da putujem tamo, niti me bilo šta tamo vuče.
Čim mafija iz SDA nije na vlasti, samo rekord za rekordom u KS. Bravo! 👏👏👏
Bravo za SDA vladu koja je prosirila kapacitete
Kad su uništili tuzlanski aerodrom.
Aerodrom trcao i premasio pola miliona putnika ili...na aerodromu sarajevo premasen BROJ od pola miliona putnika.Ipak mi je sada drazi izbor tehnike nego zurnalistike,jer mi nesto ne ide gramatika.Samo kazem.
Čestitamo na uspjesima. Ali treba reći da su političari uništili aerodrom u Tuzli, a s druge strane primjećujem sve više letova iz Banja Luke. Slučajno?
SDBiH i NS blokirali Tuzlanski aerodrom uz svesrdnu pomoć nesposobnih podobnih likovca uvaljenih u upravu aerodroma. Bravo sarajevo. Dok je Tuzle i ovaca biće para i igara u KS.
Namjerno unistili Tuzlanski aeorodrom pa sada obaraju rekorde.
unistili tuzlanski aerodrom pa sad kolo vode!
Meni kao Brčaku Sarajevo nije i neće više nikad biti glavni grad . To slijepo crijevo je toliko srozalo i uništilo bošnjački narod. U stanju su prodati sve da bi njima bilo dobro . Niti imam razloga više da putujem tamo, niti me bilo šta tamo vuče.
Neka te gdje jesi. :D
Meni kao Brčaku ovo nije glavni grad i neće to više nikada biti. Za mene je ovo slijepo crijevo inostranstvo ..
Sjebami tuzlu la sad hajte dole nama
A USA,EU mafija zahtijeva privatizaciju i ucjenjuje MMF fondovima ...?
aerodrom tivat na aparatima, salim se.
aetodrom tivat na aparatima, salim se.
volim tuzlu kao grad,ali ovi tuzlaci bas teski maloumnici.Glupani se uhvatili price Sarajevo unistili tuzlanski aerodrom,a u biti unistila ga sda stranka i ona taksa od dvije marke,i nesposobnost uprave.Imali wizz i nista vise nisu radili da privuku druge aviokompanije
SDA je taj aerodrom osposobio, pokrenuo prije deset godina i do prije dvije godine bio najperspektivniji aerodrom ovog dijela Evrope a onda Šmit nameće Fortu,Konakovića i Njivu i one koji su samo u Sarajevu i nigdje više pobjedili i tu se priča završava.Niste vi maloumnici, vi ste samo pokvareni.
Forto ga je uništio uz pomoć jajara iz TK.
Wizzair je sam otišao , nije ga niko od naših otjerao . Možda Orban tu ima udjela ..