Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Žiško ne serri. Struju treba proizvoditi, koja šuplja priča o ekologiji.
Svi bi zatvarali a niko ne nudi prijedloge i rjesenja. Kako cemo grijat 200.000 ljudi? Odakle struja? Koliko cemo placat uvoznu struju? A znate samo u kontru i nista predlozit...
Užas za građane Tuzle i Kaknja !!!! Poražavajuće, pogotovu jer nema krize za struju, nego je čak imaju za izvoza
@pascal više ljudi je umrlo od posljedica vjetroelektrana nego nuklearni, ta ekologija je samo politika zelenih ..suplje priče kvazi intelektualaca, prouči malo sadržaj štetnosti istih, koje doslovno mijenjaju prirodno strujanje zraka...
Tuzla i Lukavac nahebali.Doktori trljaju ruke,više posla više novca.Svako dijete u Tuzli ima bronhitis ili astmu,bitno je da Sarajevo ima struju.
Hajd ti Žiško kuliraj uz kaficu i pusti državu da profitira. Ne profitira lopov, pojedinac već država. Prilika da se spasi udar tranzicije energetskog sektora u borbi "Davida protiv Golijata". Tako i treba.
Lažu i nas EU pa možemo i mi njih.Ovaj problem nek bude ona 15 taćka koju trebamo ispuniti za ulazak u EU uz uslov da nam ne forsiraju kao nigdje na svijetu rasistićki ustav i izborni zakon i ne šalju nekakve mešetare da to provedu.Ustav i izborni zakon kao u bilo kojoj EU državi ili će mo poćeti stare gume ložiti kad jugoistoćnjak puhne.
Bosna nema uslova za pristupanje EU, a kamoli za ispunjavanje zelene agende. Previse smo siromasni za tako nesto. Modernizacija ili nova izgradnja termoblokova da, gašenje apsolutno ne. Kakve vjetroturbine i slicne gluposti, pocinju graditi nuklearke zbog nedostatka struje, a bile su"prljava" energija.. zacas se to u eu mijenja, drzimo se onog sto imamo..
Hocemo HE Vranduk i HE Janjići! 💪🇧🇦
Tzv. 'aktivisti iz oblasti ekologije' su aktivni koliko i grejna sezona. Čim grijanje prestane oni idu na spavanje. Ološ je u pitanju kojem je bitno finansiranje iz inostranstva, a ne opstanak i energetska neovisnost države.
Nema kaznenih odredbi za kršenje sporazuma? Samo proizvodi. Ta energetska zajednica je u stvari jedan NGO. Pa neće on federaciji nametati neke stvari. Treba nas onemogućiti da zaradimo sada kad se pružila prilika? De ba ekolozi. Ovu investiciju od 5 milona što ovaj spominje za rdunike, termoelektrana za jedan dan zaradi
Vjetra nema, kiša ne pada, ono solarnih elektrana pravi energiju od 9:00 do 14:00. Pa šta ćeš nego dozvoliti rad termo blokova. Ispravna oprema, cijena energije top. Samo ih treba natjerati dok je dobra cijena da prave hidroelektrane maksimalno brzo. Na Bosni, na Drini. A Žišku ako smeta nek se otpoji sa mreže.
"Stručnjaci kažu"!?@ Koji stručnjaci? Možda oni što su rekli da se proda Energopetrol!? Ili oni što su rekli da se proda Fabrika duhana? Ma ima da na ulice izađemo i sataremo svakog ko još samo jednu stvar protiv ovog naroda uradi!!!
Zeleni će upropastiti svijet. Sve bi nešto a ne znaju što.
Ekologija zdrrrraaavvoooo, zdraaaavoooo. Ode sve u .urac on se uhvatio ekologije.
Kako ba gašenje,loži do iznemoglosti
Dajte ljudi, pa bolje se grijati na ruski plin i placati evropsku trzisnu cijenu za struju ( koja je dodzaba ) proizvedenu u francuskim nukelarkama i njemackim termoelektranama ( ste culi da su Nijemci najnoviju termoelektranu pustili u rad 2020. godine, te da u pogon ponovo pustaju ugasene blokove kao i EP ? ).