Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu ove lopovske stranke, a sve su iste.... U EP BIH se događa teški kriminal već godinama. Na kraju će i to privatizovati i tako konačno prodati i predati državu.
Ovo nam kaze rumeni privjesak SDA ciji su kadrovi Stranke ZagraBiH, tipa Krese, Hece, Jerlagica i ostalih u crno zavili elektroenergetski sektor u F BIH.
Nevjerovatno je da 10 godina EP radi sa +, dođe sdpov vodovodžija i gubici u 2. godine se broje stotinama miliona
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Poselami Vahida Heću kad ga vidiš, a stalno ga viđaš
Nijento nista sta se u telkomu desaje. Telekom je vrijedio 3 milijarde prije 20 godina onih para one vrijednosti. Sad 900 miliona, kad za te pare ne mozes kupiti sta si prije mogao za 300 miliona
Pokrali i uništili državu a pravde i suda nema
Ljudi napravili 300 milijuna minusa i cista obraza uzimaju platu. Ovo je drzavna izdaja.
3 ko vam je onako najdrazi?
U upravnom odboru u vrijeme Anselije je bio kadar iz Stranke za BiH.
Nikada mi nije bilo jasno, a ni sada, tko odobrava poslovanja sa gubitkom. A naročito ovolikim.
Ma niko nije kriv sta vam je. Fadil je u tvorza pa je sve ok.
Svjesno su napravili gubitak,da bi imali alibi za piskupljenje struje..Trojaneri su zlo.
Ukrali 330 miliona
Rumeni je kralj svemira,napravi podvožnjak u Bući.Sistem spojni posuda,kontaš rumenko
trojka je mogla razočarati samo one očarane...mene nisu nimalo razočarali jer nisam bio nikad njima očaran
Stranka koja koja ima 176 članova u cijeloj BiH nešto traži.
E čuj izdajnika...idi krpi rupe, završavaj kruzne tokove, to je tvoj nivo...ti koji u životu nisi marke zaradio mimo državnih jasala pričaš o poslovanju nekog preduzeće
Svakome normalnom je ovo za istrazivanja, za istrage! Da ne govorim o.moralnim razlozima. Pa hbt, dug 331 milion, halo!?
Vama je nuđen energetski sektor, imali ste priliku ispraviti i ponuditi stručnjake. Zato molimo Vas da ne presipate iz šupljeg u prazno.