Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala, Nikšiću.
novalic doktor bio
Trebalo je ovo uraditi prije nekoliko godina, ali bolje ikad nego nikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Za lijekova vam trebalo.
Kahasabi možemo zahvaliti na povećanju struje i svega lošeg što se dešava... Uz Čovića , Dodika i Šmita su nametnuli bošnjacima svoje nesposobne trojanere i Cartelaše. Posledice se vide. Nikada lošije nismo živjeli, nikada nam gore nije bilo.
Hvala trojci na ovome
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hrvatima nece poskupiti....izgleda hoce HDZ preko SDP-a da Bosnjake financijski umori....e moj Niksicu, vlastiti narod prodajes....od Konakovica sam to ocekivao a pd SDP-a..veliko razocarenje
10% je ništa, plate su dovoljno skočile da to podrže. PRESTANITE KUKAT!
hostapleri pljackaju narod i sirotinju
Zimuz izade Sanel na presicu i kaze da el. Energija nece poskupiti...evo Sanela na ljeto izade na presicu i nadoknadu deficita opet preko gradana za 10sss posto...Cestitam Sanele, bas se boris da od BiH jos vecu bjedu napravis...al fotelja je bitna,znamo, glasat ce raja des' posto ne sikiraj!
Hvala vašim trojkasima.samo nas derite hehe. Sad gore ide hrana, usluge itd...
Sad će kWh umjesto 12 pf, biti 13,3 pf. De vidi pošto je struja okolo...
eto ga
Ako nemas ni marke podigni sake Ako nemas nafake podigni sake..
Ali samo poskupljenje za FBIH gdje su Bošnjaci većina. Hrvatima neće poskupiti struja. Kad će 2014 ili nam je dobro?
Niko nije trazio smanjenje broja uposlenih. Iako se ne placa na salterima EP i dalje su godinama salteruse u radnom odnosu.
trojka je odradila svoje, kad smo mislili da ne može gore od Fadila, dođe trojka na vlast i razuvjeri nas. Uvijek može biti gore....
Oped udar po standardu sirotinje .Analogno poskupljenju električne energije ide i posklupljenje životnih namirnica , tako da i ovo malo naroda što je ostalo u BiH , više nema dileme za odlazak vani
Hajd što će struja poskupiti,nego što će to biti izgovor za poskupljenje hrane,roba, usluga...
Trojkaši,simatisao sam vas,al' sad definitivno idete na marginu političkog uticaja. Lokalni izbori ce pravu sliku dati... Cuj preko 10% poskupljenje,a pemzije i plate dižu 2%. Uhljebi nesposobni od direktora do radnika Elektroprivreda plate basnoslovne a učinci 0.
Kraj trojke.