Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musk je obicni pokvarenjak koji ima zakulisne projekte oko umjetne inteligencije i njega zanima sve drugo osim nekih botova na internetu fujcina Ko zna s kim je u talu takodjer za ovo
Hoce da sroza Twitter pa da moze da ga kupi a za se za sta informacija baby
Da je Slovan zasluzeno prosao govori i cinjenica da su odigrali sve ligaske utakmice i na prvom su mjestu bez obzira sto igraju kvalifikacione za konferencijsku ligu prvaka, dok je nogometni sportski klub Zrinjski odigrao 2od 6 utakmica BiH lige, sretno Slovan bolji ide dalje!
Idi na clanak o toj utakmici pa pisi, to nema nikakve veze sa Muskom i tviterom.
Elon Musk treba postati predsjednik planete zemlje. Pravi vizionar...
treba ga natjerati da kupi tviter
Tako i treba. Sibicari iz Twittera mislili podvaliti lijepe jabuke na vrh, a dole trulez. Kad ih je lik otkrio, kaze kmeee moras kupit obeco si. Pa koga lazes druze?
Ovaj Musk postao prava influenserka...