Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bolje i bolje vijesti sa aerodroma.
IkoA koja blamaza od komentara... Porediti kapacitete sarajevskog aerodroma kao i samog grada sa drugom ponudom u BiH je presmiješno... Žalosno je sto je tako, ali je tako.. a ironija je sto svaki taj kanton koji si naveo ima svoju vlast, i većina njih prdi u prazno i ne radi nista... I onda Sa krivo.. jeste al u khurcu
Skinuli ste ponder Sarajevu hajde sad radite u vašim kantonima ako vas je Sarajevo gušilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moglo bi se konacno negdje i otic
Ne bi moglo. Neće ove linije potrajati ni 6 meseci. Isto su se ovako nepismeni SDA tallibani u 18% ložili na BH Airlines i Bosnia Airlines, pa ubrzo bila pušiona...
A Berlin nista. Godinama nema leta za Berlin od kada je Eurowings ukinuo letove kad je bio prvi lockdown. Od septembra nema vise ni wizz air iz Tuzle za Berlin. Glupo mi da 2 kompanije lete za London gdje moramo imati vize
Vjerovatno postoji interesovanje iz Londona za SJJ, što za turizam, što kao konekciju za prekoatlanske letove. Sa našim primanjima, trebala ili ne viza, najveći broj građana može samo sanjati turistička putovanja avionom.
Oppaaaa
I jel sada svima jasno zasto su Wizz i Ryan otisli iz Tuzle? Naravnooo da jesteee
Jel vama jasno zasto Sarajevo treba mnogo vecu povezanost sa ostalim gradovima svijeta? Kad pitaš stranca jel ikad cuo za Tuzlu onda zine a kad ga pitas za Sarajevo: „Joj cuo sam za lijepo Sarajevo, samo nema letova“ ;)
A za beograd ? Narkotici ? Oruzje ? Unosan posao !!!!
A Paris nigdje
Sjedi na Thales za Brisel!
tooo nadji mu mane.. ljudi 15 linija uvode ali jok, nac ce on grad u europi gdje se ne leti hahaha
Ne letio iz Bosne od Baščaršije do Marijin Dvora pa makar se autom 48 sati vozio
WizzAir već leti za London....
kad god su ih ovako spektakularno najavljiuvali letjeli smo nigdje...
Upravo kupio kartu Göteborg- Sarajevo u aprilu 2024😏
Seljaci iz Tuzle i okolnih sprčija nemojte da se nervirate bespotrebno, sta ce vam aerodrom nije to za vas
Ti iz bihaca se isto mozes npusit krca iz kasabe
Napokon letovi jeftinim kompanijama iz Sarajeva, hvala ko god da je odgovoran sto je doveo sve ove kompanije na sarajevski aerodrom! Bravo!!
Obje kompanije lete za London!? Da li zaista ima tolika potreba, pogotovo jer treba viza! Milano mi je odlicno!
Dosta nam je više Turske i Saudije! Hoćemo Evropu!
Odlicna vijest za nekoga, za mene nista ne znaci jer gdje da odem sa 1000KM ukupnih primanja mjesecno u Sarajevu, tuga jbg.
Ne ide ko ima, nego ko je naucio. I da imas 5000KM primanja, ako nisi naucio, nigdje ne bi mrdnuo.
Bravo za Sarajevo! 😃
london i abu dabi za wizz vec ima na stranici rim ok