Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obični šupljak, možete li navesti bar jedan rezultat ovog skupa.
Matej 23,3-7 Činite i držite sve, što vam kažu; ali se ne ravnajte po njihovim djelima, jer oni rade drukčije, negoli uče. Oni vežu bremena teška i nesnosna i meću ih ljudima na pleća; a sami neće da ih prihvate prstom svojim. Sva djela svoja čine, da ih vide ljudi. Tako raširuju svoje zapise i produljuju rese na haljinama svojim. Vole počasna mjesta na gozbama i prve stolice u sinagogama, Hoće da budu pozdravljani na javnim trgovima, i da ih ljudi zovu učiteljima.
zlo mi bude kad vidim ovog nihada uka
Navedite dosadasnje rezultate, efektivnost tih skupova.
Gdje se moze procitati evaluacijska studija o utjecaju ovih foruma? Osim sto je BBI svake godine zaradjivao po 250k KM sta je jos napravljeno, koja investicija, ista?
Gomila lopova
četvorka nula34