Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rad u tri smjene sest dana u sedmici za milju i dvjesta. nego koliko se zadrzao nacelnik u hali jer je unutra uvijek 15 stepeni vise nego vani?
Zašto lažeš ? Barem za Selzer, Veritas ne znam,ali u hali Selzera je jako ugodna temperatura. Ne radim tamo,ali poslom budem 1-2x mjesečni kod njih. Plata je navodno 1300 KM(Selzer).
Sve lijepo, bajno a kolike su plate radnicima??? Rade se subote, nedjelje, nocni rad sve za 1000 u najboljem slucaju 1100 KM, tu je naravno sve ukljuceno prijevoz topli nocni itd.
I onda gledaš kad ovde počnu pisati protiv ovog čovjeka koji je izgradio opštinu Novi grad iz pepela. Šteta što ode ovaj čovjek iz SDA jer bi i dalje glasao za njega a za SDA moram samo iz inata.
Ljudi s jakim fakultetima rade za te pare sta ocekujes
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko je radio ovdje zna kakva je situacija..asini radnici na minimalac i sa upitnim regresom a gospoda iz veritasa sve privilegije imaju.
Plate u veritasu 600 km hahhaahha
sta rade nekoliko sarafa za mjenjace
To je za svaku pohvalu ali u odnosu na FAMOS je sve Sića! BiH ima potencijal za sve ali nam neda međunarodna zajednica da stanemo na zelenu granu. Treba samo ostati čovjek i razvijati korektne odnose među ljudima bez obzira na vjeru i naciju a tuđin će morati otići, kad tad!
nije medjunarodna zajednica pokrala fabrike
Mislim da se rade komponente mjenjača,kompletan mjenjač ne bi rekao.Ajde ako neko radi tamo da fino i pošteno napiše.
Ima li ko da zna gdje se mehatronika za dsg moze naci,skoda superb 2011 2.0tdi 103 kw
Ebay
Bravo. Samo traziti alternative jer se u Njemackoj zatvaraju te firme. Ali znanje je tu i to je najvaznije.
Jel načelnik opštinskim novcem placa ove članke na Klix?
Go neradnik komentarise
Tesla nema hibridna vozila nego iskljucivo elektricna.
Napokon nešto vrijedno pažnje!
plata topli obrok koji nije plata i sve tri smjene sa 6 dana radnih u sedmici i svi na odredjeno vrijeme i sve zajedno sa svih 60 stepani unutra i akordima i normama je ispod 1000km !!! Pas bio ko slago!!
Zašto sebi daješ za pravo da pišeš o nečemu o čemu nemaš pojma?
VERITAS ima i REGRES i 13. platu, kolektivne odmore pored 20 dana zakonom propisanih! trebaju se drugi ugledati
Konačno jedna dobra vijest. Iza rata smo jedino proizvodili somune. Automatski mjenjači, robotizirani i sa hidropretvaračima su među najkompleksnijim mašinskim produktima, daleko težim za izradu od najkomplikovanijih motora na unutrašnje sagorijevanje.
Ne budi smijesan..Cuj kompleksnije od najkompleksnijeg motora.. Druga stvar,ovdje se ne proizvode mjenjaci vec neki dijelovi sklopa i to za Lieferanta..Ova kompanija je podizvodjac,podizvodjacevog podizvodjaca..
Efendiću pametnije bi Vam bilo da završite regulaciju korita Bosne, onda bi mnoge kompanije otvorile fabrike.