Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve neka takova, nektari, voćne kapi, la vite, vitalisi, itd, sve vrhunski voćni sokovi, sa udjelom voća 20%, a ostalo šećer razmućen u vodi. Bogzna šta mi pijemo i jedemo.
i pijemo i jedemo smece neki dan gledam kolac baklava,sa rokom do 5 mjeseca 2014,pa ko je tu lud
hahahhahah umjesto "voćne kapi" sam pročitao "voćne čkapi"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fakat nije svejedno...
Sve je to isto smece.
pa vi kupujte srpske sokove..."koje oni cede"
obozavam vodu..
samo jedna firma na balkanu proizvodi i izvozi prirodne sokove. Kvalitet,dizajn sve za 10.
Nema ništa jače nego kad napiše "100% prirodan i bez dodatih šećera" a tamo u sastojcima ASPARTAM hahhahaha :D Tačno je narod stoka, i treba ga trovat.
Ja na te stvari gledam ovako: što učestalija reklama, to lošiji proizvod. Ne bi govno trebalo reklamu da je dobro samo od sebe. Al' ovako još malo i govna će postat jestiva kad na njih staviš Q10.
Ljudi, sve reklame su lafina i jedini pravi sok je kad uzmete svježe voće ili povrće i iscjedite ga... Svi ostali proizvodi nisu 100 prirodni i imaju tuce nekih dodataka... Svi moraju shavtit da ono što se reklamira nije istina...i da vas lažu radi profita Odnosno kupujete muda umjesto bubrega !
Zar ima raje jos sto pije sok?Pa ljudi moji pored pive onako zdrave vi pijete ova smeca sa 10% voca..to je otrov zivi...bolje popit 1 heineken ladan nego neki sok lavita ili kako se vec zovu....
Kako ce valjati kada sok od jednog litara kosta marku, gdje je to logicno da je ispravno napravljen.
probajte sole mio sokove....extra su,prighvatljiva cijena + BH brand.Hepok Mostar
Smeće, ko i svi ostali sokovi na našem tržištu.
jesi li probao ili si to samo ispalio............................onako??? slozio bih se donekle s tobom ali ja sam se prijatno iznenadio sa ovim sokom.svi su extra sem jagode.ona mi onako presilna ;-0
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oni cede voće!