Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mi ako ovako nastavimo tehnoloski napredovat do godine smo Type II civilizacija hahaha Gledaj kako poziraju kao da su nuklearnu fuziju instalirali
ma ne seri 2023. tunel pokriven GSM signalom? hahhahahahahahhahahahahahha
Znači hdz pustio jednu nabavku malo nešto SDA , a sad zato ide na južnom dijelu autoputa gradnja odmah dodatnih 200 kilometara...
ima neka caka kako to kaznjava, nasi inace koriste najmodernije opreme za kaznjavanje i maltretiranje naroda
Za ovog uhljeba kahrimana, ovo je vjerovatno zadnji “projekat”…
Mi smo stvarno u šupku civilizacije....
Bacanje para... U vrijeme kada se roaming u čitavoj Evropi sjedinjuje... Prošao sam sve austrijske i svicarske tunele... Ili nisam vidio tu "uslugu" ili nisam imao potrebe.... Ili "vozi malo sporije da pošaljem poruku"?? Bacanje para!
Ima u svicarskoj svaki tunel
Jako nezgodna situacija kada se desi nesreća u tunelu, a nemaš nikakvu komunikaciju. Čak ni spasilačke službe nisu mogle komunicirati, tražiti dodatnu pomoć i slično.
Zasto li je Dino usporio pedalu za ovog Kahrimana. Najavljena smjena je vec trebala biti aktuelna.
nek ste vi postavili da mogu snimati 2F2F da im ne prekida Tik Tok i Instagram
Najmoderniji smo.
Odlicno za poginuti
Bespotrebno. Možemo par min voziti bez interneta. Ovo više treba nekom bezobraznom.
Znaci, bezobrazan si ako imas udes u tunelu i zelis da mozes pozvati pomoc. Pa i ta pomoc je bezobrazna ako dodje i shvati da im treba jos ljudi, a ne mogu pozvati je nemaju signala?
lEpo
Neustavni zakon o zastavi, himnoj i grbu. Pa nabrojmo "znacajna mjesta" u siromasnoj TRS-u: Lukavica Istocna Raskrsnica Guznog crijeva s tri semafora i sest zgrada Palelivada Istocnaprkna:IstocnoOvoIstocnoOno Ostra LukaOkukaPedeor City Ribnjak city SmrdacKalinovinik livada Kozarski supakOronulo Cajnice PisegradSivaMiljevina LaktasVeparcity BLjuvotinaCity Rudo jadRogatica bjeda SokolacCemerTeski OstalaImenaJeJednostavnijeNapisat:Groblje.
Vauuuuuuuuuuuuu hahahhaha, je li vas sramota se ovim hvaliti?