Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko su onda ovi što su zakrčili Dubrovnik?
Garant ja glupa clanka. U danskoj 20dana toplo. Ostalo kisa vjetar oblaci depresija.
Zivim u Svedskoj i imam stan u Makarskoj . Ima par godina sam skonto da Makarska nije za mene juli i august zbog vrucina. Makarska je ljepa citave godine osim jula mjeseca, a juni i juli najljepsi mjeseci u Svedskoj ....
To je tako. Ljudi navale ljeti na more gdje je prevruce. A zimi ostaju gdje je hladno i tamno. A obratno je bolje.
Evo me na plaži u Makarskoj, sve pusto,nigdje žive duše. Pitam lokalce gdje su turisti, kažu otišli na Baltik da se sunčaju. A ko su ovi što brbljaju poljski,? E to su turistički agenti došli da vrbuju i nas Bosance. Vidio sam čak i jednog litvanskog turističkog agenta.
u Svedskoj ima dosta vise turiska ali vecinom dolaze sa kamperima itd
Selim na Aljasku
joj seljaka idu u norvešku ili švedsku mjesto neum ko gospodin na plažu
Sve zavisi dokle ti pogled i um bacaju, nekome je horizont Neum, a nekome i Skandinavija
Poljska i Norveška su nove Hrvatska i Grčka. Prekrasnih 33 u Oslu vani i 25 u norveškom moru uz miris borova i mora te njihanje palmi na poljskim rivama.
I Istra i Kvarner.
jest 25 kad ga ugriju
Supljak prica. Tri otisla na pusti sjever, gdje je tmurno, kisa pada, hladni vjetar, a 500 miliona otisli na jug.
Ocito sjevera ocima nisi vidio. :) Ljeto vrh bilo, kupanje svuda, pjescane plaze, cista voda, zrak, nema guzvi, usluga top. Priroda nevjerovatna.
Sunce skoro da ne zalazi ljeti, mozes biti na plazi do 22-23:00. Imas pravo da se kreces slobodno bilo gdje po prirodi, hiljade jezera.... Cistoca, red, sloboda. Niko te ne gleda poprijeko ako jedes sendvic na plazi,,, Ne gledaju da izbiju svaku paru iz tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)