Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi SIPA trebala obavezno posjetiti Turisticku zajednicu,dijele lopatom.Meni je to mutno dozlaboga a i kriteriji su nepoznati za ogromne novce.Ako i tu ima nekih tajnih ugovora onda je ovo sve katastrofa.
koja je svrha teksta ako nije objavljeno ko je nagrađen
Ma razvili ste vi racku!! Vi ni pite neznate razviti!!
nije ni cudo sto smo obicna rupetina ko nas promovise Nikad vise ono Sarajevo na zalost,ovaj grad je sada unisten totalno
Pa kako Dzapo sto Mu je otqc pokrao milione iz zdravstva moze drzati beneton na bjelasnici sto mu je dao magoda???
Kenan Magoda se ugradjuje u sve projektr!!! Ima dokaz
Ja vam garantujem da sam sam kao fotograf, objavljujući fotografije u zemlji i vani i opremajući mnogobrojne turističke sajtove više uradio za razvoj turizma i privlačenje turista od ove svite koja se časti nagradama....
I ja garantujem da svi ovi ljudi ulazu vlastiti novac odlazeci na sajmove I promovisuci BIH. A ti svoje fotografije okaci na klix da ih ceo svet vidi.
@RajasaKaldrme a gdje su te fabrike sto su napravljene u zadnjih 25 godina?A da.Eno ih .SCC,BINGO,Naselje Miljacka,Tibre,a Magros,Zica,Energoinvest Stup,Famos,Nestadose.Nestadose i hoteli / doduse bili su devastitirani ali su se mogli obnoviti/ MOC Bjelasnica,Igman,Famos i drugi.
Gdje nam je Benjamina, jel s onim jazavcem,sto ne znane reče dobro jutro kad ulazi na posao
Magoda rektalni alpinista 🤝
jedna nagrada za mog Baketa
Bakir nobelovac