Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poštovanje za Pušenje, Pilote... ali trebate angažovati i neke mlade, svježije bendove da i oni dobiju šansu da zasviraju. Možda ima neki i da su dobri. Daj da čujemo! Vi na tom budžetu niste poslušali ništa novo ima 20g. a uzimate platu i bavite se šatro turizmom. Dosta je više starih asova.
Leglo papanluka. Treba dobro pretrest ovu organizaciju
Kad idete na expo...
kada su vec kupovine diploma legalizivane...pa bar to upotrijebiti i u turisticke svrhe...dodjes kao turista i kupis diplomu visokoskolske ustanove po zelji...