Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa zemlja sa jedinstvenom ljepotom. U svijetu nemate nijedan grad koji je sličan Istanbulu.
Da je lijepa, lijepa je. Da je Istabul poseban, poseban je. Ali su i posebni Rim, London, Moskva, Pariz, Amsterdam, San Francisco, Bangkog, Havana.... Treba obići što više moguće.
Lako je (do) graditi kad zateknes sve gotovo:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puno su podigli cijene,najmanje duplo u poređenju prije godinu,dvije...i Turska definitivno nije za svakoga kao nekada!
u odnosu na Hrvatsku no blizu. Za istu lovu u Turskoj dobiješ hotel sa 5 zvjezdica ultra all inclusive za 4-članu porodicu, 4500-5000 km. sjedeš u avion i ko gospodin si za 2h na moru. Za iste pare, sa porodicom u Hrvatskoj ne možeš hotel sa 3 zvjezdice. A o usluzi, gostoprimstvu, veličini, ponudi za djecu da ne pričamo.
Bravo za najboljeg predsjednika, mililjarde od turizma uzimaju, imaju svoje sve od igle do lokomotive, avione, dronove, brodove, extra hranu, nemaju duga nikome, samim tim trn u oku protivnicima
Ruku na srce ako pricam o gostprimstvu i usluzi Turska je na vrhu. Na zalost u Hrvatskoj bi da uzmu pare i Ako mogu da ne pruze nista za to. Mogu biti u EU ali su jos uvijek Balkan
Kakav vaza narod covjek cita clanak i ima dojam da se vlastitoj zemlji govori.
ubjedljivo najvise nude na ulozeno, gostoprimstvo na najboljem mogucem nivou....nije im hrvatska ni do koljena
@gooUser171497 Ne znam otkud zaključak da se nisam dovoljno druge gradove obišla? Moj komentar se najviše odnosio na arhitekturu u Istanbulu i ako ima neki grad da mu je sličan po tome molim te navedi. A što se tiče evropskih gradova odeš u Beč, pa u Budimpeštu, pa u Pariz pa Prag ili Milano itd. sve je vrlo slično od arhitekture, kulture do hrane.
Ne znam otkud tebi zaključak da je to moj zaključak da nisi negdje drugo bila? A svaki grad je poseban i ima svoju arhitekturu. Da Rim, Milan i Pariz liče malo jedno na drugo je normalna pojava jer su udaljenosti male ali su ipak posebni i sami svoji. I ti gradovi su slični jedan drugom isto kao sto su Izmir i Istanbul slični. Ni manje ni više.
Republika BIH zauvijek saveznik i prijatelj s Drzavom Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hezbollaha, Huta i Hamasa! BiH podrzava rjesenje od 2 drzave, osudjuje gubitak zivota civila i poziva na mir! Volimo SAD!
Kad sam bio mlađi obožavao sam all inclusive uprkos gužvi i kiču. Sad idem na Vis, mala uvalica desetak ljudi na plaži, kifla i pašteta u debeloj hladovini borova a vopi iz ručnog hladnjaka i mozak na ispašu. Stari se, šta ćeš.
ja sam se izgleda star rodio. nikad me nije privlacio all inclusive tip godisnjeg.
lako je tebi kad ti se ne gadi da pojedes to sto p o k a k i s pa zalijes pivom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na slici je Alanya,vratio se prije 5 dana...Predivno...
Bio sam u hotelu Kandelor u samom gradu ali je plaža pet minuta. Bolje i ljepše nego resort hoteli.