Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u trebinju samo cekaju dozvolu da puste u saobracaj najduzu pistu na balkanu,cak ce moci i rakete lansirati u svemir!
Gdje god nema srba i njihove politike tu se samo napreduje
Ne znam kakav je sad put do aerodroma, ali kad sam išao prije par godina bila je katastrofa. Put stalno uži i uži, mislio sam da sam pogriješio. Nadam se da će se (ukoliko već nije) izgraditi i moderna saobraćajnica do aerodroma, jer sve treba usklađeno i na istom nivou.
nesto su prosirivali
Do tada, Alan Ford vodi aerodrom...
Napravise li imad novi terminal?
@munjax ikad?
I vrijeme je da se onaj ciganluk sredi.
Šta je atrij?
"ataturk" na aparatima bravo Tuzla
Svaka cast menadzmentu TZ aerodroma koji je primjer poslovanja u drzavi.Dobro bi bilo da se i SA menadzment ogleda o njih pa malo vise budu pri ruci sa jeftinijim letovima iz EU apogotovu srednem dijelu BIH
Menadzent je rinaka mrtva! Medju njima imas i osobe koje bi trebao potrazivati VOJNI SUD! Ovaj uspjeh mozes pripisati vise menadzmentu Wizzaira nego komplet rukovodstvu nasih, trenutnih!
Jedino zalisno je ono za prtljag "traka" koju imamo (nemamo)
pukla gurmištucna
Poserem se na sda
Ucini mi se da Trebinjski aerodrom dobija atrij...
Treba napravit zid placa da sr potpise svako ko ide da ostane...
@umjetnik sto bolan placa, mislis radosti?!
Husein "Maljutka" Topdžagić opet bratu namješta posao.
Sirotinjski aJrodrom Dr. Mile Dodik na aparatima. Pa jedna Tuzla jača od cijelog ojađenog Dodikistana.
nazalost samo maketa, ko putuje cesto zna da je ovaj aerodrom jedan veci odron i da jos uvijek rucno istovaraju prtljag ...ukratko dzungla ...ali u svakome slucaju nista ne zaostaje od ostatka drzave...