Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši Političari bi na Titaniku dok tone krali gorivo, krali ogrlice novčanike narodu na brodu
Neka masAllah eto vam svima i Bake i Dodo i Dragance, etnicke odrednice, prodajete se mahom za kilu kafe ili 10 maraka goriva. Narod koji sam sebi zlo zeli, ne treba da place radi politicara. Vlade padaju za 24h al nema volje, dobro je svima cim nema protesta, tisina.
U Tuzli i TZ kantonu suvwreno vlada PDA/SDP/NS! 🥲
Država se okrenula prema zemljoradničkim zadrugama SNSD, SDA i HDZ !!! Oni proizvode puno STOKE !!!
Pa ako se ne isplati prodavati mlijeko, pocnite praviti sir od njega jer cijena sira je 10 puta veca od cijene mlijeka. Upalite kliker i vi nekada. Nije bas vojna tajna kako se pravi sir... Snadjite se...
Pa normalno, sto manje domaceg mlijeka bice vise uvoznog iz Hrvatske i Srbije.
Čim je Lidl došao prepolovila se cena.
Foodil ce zatrpati grob sto nam je bookir iskopo
Jasmin Imamovic SDP suvereno vlada Tuzlom 30 godina! 🥲😢
šta se ovdje išta pita i kakva sredstva dobija kantonalna Vlast pogotovo ona Vlast u kantonima gdje nije vlast SDA SNSD HDZ, dobijaju đhoku sa državnog i federalnog nivoa gdje vlast drže SDA SNSD HDZ. U Bihaću bolnica se urušila zbog potresa Vlast na federalnom nivou neće da čuje da doznači sredstva zato što SDA nema tamo vlast, kako Dodik kaže poslije izbora i gubitka u Banja Luci "vidjet ćemo da obustavilo sredstva sa entitetskog nivoa pa će oni vidjeti za koga su glasali"
Ne seri ima kantonalna vlast gdje je isto SDP
Sve je to normalno u kapitalističkoj ekonomiji. Mali proizvođači otpadaju iz priče, a samo veliki ostaju. Konkretno, mliječna industrija je 100% bila BiH grana privrede, sad su to pokupovale velike korporacije tipa Lactalis, Meggle... Ostale su samo poneke kao Milkos, Zenica mljekara, MI99... Sve male su se zatvorile, a ove što su ostale muku muče da naplate potraživanja od trgovačkih lanaca. Ubiše ih lobiji i gazde.
Sramota! Hoćete da i mlijeko uvozimo.
Nije tuzlanski nego iz Tuzlanskog kantona. Tuzlaci konkretno su vrlo lijeni, nadobudni i bezobrazni.
Mlijeko 1996 jedna KM Cigare isto 1KM 2022 mlijeko 1.3 KM Cigare 5 KM pa Bujrum radi
Hajde bolan ima državna sisa. Ona najviše daje...
Politika Kukica i SDP-a i Nase Stranke! 😭😭
tamo vlada taj sdp i naša stranka
Ho'š da vam Asim sredi više mlijeka???
Drugim riječima nije to politika da nas vodi u propast nego SDA SNSD i HDZ e oni nas vode u propast
Ne seri, u Tuzli su SDP/NS/Kukic(PDA)
Pa šta se ovdje išta pita i kakva sredstva dobija kantonalna Vlast pogotovo ona Vlast u kantonima gdje nije vlast SDA SNSD HDZ, dobijaju đhoku sa državnog i federalnog nivoa gdje vlast drže SDA SNSD HDZ. U Bihaću bolnica se urušila zbog potresa Vlast na federalnom nivou neće da čuje da doznači sredstva zato što SDA nema tamo vlast, kako Dodik kaže poslije izbora i gubitka u Banja Luci "vidjet ćemo da obustavilo sredstva sa entitetskog nivoa pa će oni vidjeti za koga su glasali"