Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek se vrti oko te cifre
Kad može država dugovat zašto nebi mogao pojedinac????
I dalje ne kužim ovo "bar jedan" blokiran račun. Može li neko iz svijeta bankarstva i CB BiH ili agencije za bankarstvo da nam pojasni- ako je firma blokirana za NPR. porez ili neko sudsko izvršenje je li onda samo jedan (glavni) račun blokiran ili svi računi te iste firme u svim bankama kod kojih ima račune? Ne kontam ovo svega mi...
Pa ima li i jedan “poslovni” da posluje pošteno 🧐😵‍💫😂🤣
Vidim skoro svima osim kladionicama.
Dobra slika
Ne uzimajte LRC-u hljeb iz ruku.To su njihovi podaci.Pustite njih da to objave.
Jesu to ti sto traze radnike . a ne izmiruju osnovne obaveze ….
Pa kada drzavene firme ne izmiruju obaveze zasto bi privatne..
A kad misle na račune koji su u BBI banci uplatiti sudske presude. Ako je sudska presuda i ako je račun na banci neko nedozvoljeno brani da se raspolaže ličnom imovinom.