Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shvatite da smo glup narod, svi kolektivno. Balkan je kompletan mutan, zatucan, pun lopova, lažova i prevrtljivaca, ovo važi i za običan narod. Dok se svjest jednog naroda ne promijeni, nikad neće biti bolje. Narod koji najviše pametuje, a zadnji je u svemu.
Akcize na gorivo u BiH su ukupno 70 pfeninga , koje kao idu za : 25 feninga ide kao za održavanje postojećih puteva a 35 feninga za izgradnju autoputa u budućnosti . A ustvari sve te pare od akciza idu da se namire plate velikom broju ministara , pomoćnika , zamjenika , administracije u kantonalnim vladama itd . Ovaj sistem vlasti sa kantonima nas pojede finansijski .
Evropa diktira cijene...primorava nas na strujna vozila.
Cijene su previsoke. Dok je na početku korone dizel bio 1.40 ulje,brašno je skočilo ko' da je litar 10KM. Zaustavite vozila na par h,pa ćete vidjet kako smanjuju cijenu,kad nema ko točit. Mrsko guzicu vuć 300-400m,daj auto.
BSP Oil ; D - 2,41 S -95 - 2,41 km.
Normala da su poskupljenja kad nema regulacije to su sve privatnici sto drze te velike pumpe i rade sta hoce ali narod je gori sto kupuje i pristaje u BiH sad svaki seljak ima auto dok prije u ex jugoslaviji su cak i gospoda isli biciklom na posao
Fadil ne zna nista pokrenuti ni napraviti samo cijedi gradjane i predstavlja kao svoj uspjeh.
Na hifa bagatela nekoliko dana vec , 2.56
Oni diktiraju cijene goriva i peleta.Stoka gladna...
Srecom kad cijene padaju nasi imaju zaliha...
Rast cijena ne moze zaustaviti drzava jer ona to i ne zeli. Naftni lobi jw duboko uvucen u politiku. Rast cijena mogu zaustaviti samo geadjani. Bojkot odredjenih firmi bi natjwrao te firme da se drugacije ponasaju.
Drzava treba ukiniti akcize na goriva
Kod nas divlja ko god stigne
bice manje automobila na cestama, u svakom zlu ima nesto dobro, kaze stara srednjobosanska izreka
Ne vozim auto, samo bicikl jaro.
@fortaleza 1800€ je plaća ali nešto zaboraviš, stan, režije, hrana, obuka itd ...1800€...daleko ćeš stići...sanjaj dalje
Evo zašto Bosna nikad neće biti gradjanska, jer ne postoji gradjanska svijest koja bi pokrenula dovoljan broj ljudi da izadju na ulice i traze bar privremeno ukidanje akciza. Taksisti bi na primjer mogli pokrenuti proteste i prevoznici da se priključe blokiraju sve i padaju akcize za 3 dana maksimum.
treba da federacija gori ko 2012
2014