Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije proizvodnja porasla vec ste vi vise stabala posjekli. Neko kovertu poslao
Sta je to "sortiment"?
Ide za Madjarsku i Njemacku gradjaqqq svake godine kamikni sibaju cjelo ljeto sve isjekose
Znači, povećano je i uništavanje šuma u BiH. Bravo.
svabo nam dade svabo nam uze
Ne kažu koliko su obnovili isjeceni šuma važno je dase ima šta krast bez ulaganja.U Austriji drvo kad trebaš osjec trebaš pola godine da dobiješ odobrenje da smiješ osjec.Kod nas pustose kriminalci iz vlasti sve redom.
Pa osječeli se šta?
Nekad se ovdje proizvodio kvalitetan namještaj a sad izvoze trupci
Pa to je ta imperijalna EU, a ne samo dječiji doplatak i visoke naknade za nezaposlene. Slobodna trgovina znači da Austrija i Njemačka tvoj balvan jeftino posijeku, od presane piljevine prodaju stol i komodicu za TV kojoj ćeš se ti diviti kako je moderna, a ostatak će oni kod sebe u svojim zemljama skupo da prodaju (drvo za ogrjev, pelet, parket itd.)
Pa naravno, vlada uzurpatora Nermina Nikole Niksica.
Samo stabla i polufabrikati, nema tu selameta...neko drugi uzima kintu a mi levati
Na žalost, tako je. A da bi ko se dogovoio, da se pravi za neki lanac namještaja u EU, Vrata, prozori, stolice, bilo šta.....eeee to ne......
Koliko li se samo šumskim požarima zataškalo ilegalno isječene šume...
Kakav duptilan naslov. Napisite finoda je vise sume posjeceno i za bagatelu izvezeno vani u trupcima
To je ona "šikara " iz Vareša koju je Nikšić nezakonito opustošio
u hrasnici ide dobro ta proizvodnja,za pohvalu.