Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto ova balkanijada puse turisticke lazne balone.
Statistika za inzinjere i pusti statistiku da misevi odu ili statista u rezimu ili sta vec, uglavnom svaki taj krevet politicar pojede za dorucak, svaku tu fotelju u toj sobi uzme politika sebi, sva prica.
Vjerojatno došao jedan autobus Estonaca. Veliki šok za našu ekonomiju
Glumatanje oko turizma,nek ode ministar u Italiju da nauci sta i da vidi selendra od 2000stanovnika,toliko turista godišnje ( Alberobello, Marostica,Soave itd)
Jeste jer se mi mozemo porediti sa Italijom i morskim destinacijama. Ma gdje vas majke radjaju tako pametne?!
dogodine to ide na 150000
Drzava glumi oko turizma podilazeci samoj sebi oko neprijavljivanja noccenja.Kad ce skolovani konobari i turisticki manageri biti obavezni u hotelima i apartmanima ? Gofno od drzave na fadilovim laznim respiratorima.Zato se nismo borili !!!
više nam se raje iselilo iz BIH nego što nas posjeti turista... samo kažem
Ahaaa evo glave ako nije bilo milion a ovo je samo prijavljeno
❤️