Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudima su primamljive cijene, nadam se da necemo postati pohlepni poput suseda pa pocet gubiti ljude, mada kad vidim neke rupe po 200km traze za noc
Ne zelis brate ni da ti turisti preplave drzavu. Cijena naspram potraznje.
Veći broj turista je neminovan što zbog prelijevanja iz HR i CG a tako i jer smo prilično jeftini u odnosu na gore navedene. Što će rezultirati i povećanjem cijena pri čemu će nastradati najvise domicilno stanovništvo.
U BiH sam bio 4 puta.To je predivna zemlja. Toliko prirodnih ljepota - od rijeka, planina, jezera, jedinstvena gastronomija itd. itd. Dajte malo uložite, sredite, iskoristite fantastičan potencijal. To bi bilo na dobrobit obje države, a jednako tako i turista. Pozdrav od susjeda.
Da nije politika države kakva jeste, ove cifre bi bile i veće. Toliko potencijala za turizam, a neiskorišteno
Dodju kod nas da jedu da ih ne pljackaju u lijepoj našoj
Valjan razlog je jer je Ramazan bio ranije tako da je Juni vec slobodan za putovanja jednostavno zar ne
Opa sad imamo i stopu iskorištenosti kapaciteta u statistici.
Opa sad imamo i stopu iskorištenosti kapaciteta u statistici.
Cuj lani jesmo na ulici il besjedimo pod jabukom,il je rijec o novinarstvu profesionalnom.?Lani,neka dera
A koliko bi bilo kada bi se noćenja u Međugorju i Neumu računala?
Ovo se često potencira, a mislim da sam na jednom seminaru bio gdje he lik statistikama iz porezne opovrgao ovo. Manje se prijavljuje u nekim drugim gradovima. Bilo bi super kada bi autor istražio ovo pa da napokon riješimo dilemu.
Sjajne brojke!!!