Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj price i govana a pola im institucija udara stembilje i lijepi markice i ovjerava u pisarnici. Svaka licna ima barcode ali idi ti u cips i donesi nam isprintanu verziju.
napravite vi događaj ANTIKORUPTIVNE TRANSFORMACIJE.
Vrhunac digitalizacije kod nas je email.
Imali ovdje malih, maleshnih zelenih? Nema ni u tragovima! Pa ovu su ozbiljni ljudi, skolovani! Nije ovo : njiha, cakijas, ingo, asim, lindo ljudina...
za ovo postoji jedna rijec, a to je ublehasi. Neku pricu prosipa RCC, a nisu u stanju omoguciti slobodno kretanje izmedju BiH i Kosova. Bolje bi bilo da su doveli Slovence da konkretno nauce BiH ublehase, a i ove sto su u sali.
Sta ce ovaj nepismeni i primitivni gazap i kvazi ministar Forto tu? Fuj gadluka… Pa taj nezna e-mail da otvori a ne da nam prica o digitalnoj transformaciji, sjeme mu se zatrlo izdajnicko, primitivno.
Ako ljudi sa slika znaju kako treba koristit opcije na telefonu koje imaju… ja sam Merlin Monro. Oni i digitalizacija kao nebo i zemlja.
Koliko god pokusali da digitaliziraju, kod nas ce ti uvijek faliti jedan papir...
Svi oni koji nemaju pojma o digitalizaciji su tu. Za njih je i Outlook "digitalizacija", s obzirom na to koliko ih ga koristi i/ili ga zna koristiti. Dosli da se slikaju, pojedu, popiju i allahimanet...
Nesta govore sebiji pa forto je do juce mjesao beton a sad fol digitalna transformacija.On nije dalje mako od digitrona
Forto još ubjeđen da mi kortimo 3G i on nezna jeli posšo ili došo
O cemu pricaju kad i ovdje ko i u svemu chetnitet zvani RS nikad nije dopustio usvajanje zakona o digitalnom potpisu. I tu je sad njihov lobista i prijatelj SIjarto da nam prodaje maglu, kao i vecina ovdje. A dobro je neko spomenuo nigdje nema ni d od digitalizacije jer svugdje ganjas namanje 6 papira i za najmanju stvar. A o podrsci vlasti IT firmama ili strucnjacima da ne pricamo. 0 kao i rez ovog dogadjaja.