Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin na aparatima. :(
Pa hrani svijet cijeli. Logicno.
Europa I Amerika hapa zitarice za oružje
30% manje proizveli nego lani, a brasno poskupilo 100%
najgluplje opravdanje, nestasica, a udjes u markete sve se zuti i bijeli od ulja i brasna, dobijes epilepsiju
Važna je panika da se stvori i oduzme kontroli...kada se stvari vrate na normalno sve će biti 20-25% skuplje nego prije ruskog napada ali mi ćemo biti sretni i kao ništa nije ni bilo....zapadna formula koja je isprobana par puta do sada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav je to rat u odnosu na nas,u nas su cetn.ci svako selo napali a svaki dan granatirali sve gradove,nije ti naum padalo da sadis samo da zivu glavu izvuces,koga su uhvatili taj je na onom svijetu,s nasim ratom i genocidom nema poredjenja niskim.
vidis li kolika je ukrajina, ne ratuje se na svakom pedlju
neee, sad trgovci u svijetu nemaju izgovor za dizanje cijena..... nemojte to govoriti