Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"To je navedeno u procjeni američke odbrambene obavještajne agencije" Pa napisite odmah na pocetku da je propaganda, da ne gubim vrijeme na citanje teksta. Radi li se ovo dobrovoljno, ili je neka direktiva odnekuda? Mozemo mi biti protiv Rusije i bez da nam pricate bajke, ovako nam samo postaje sumnjivo.
Oko za oko! Slava Bogu i Ukrajini! Slava ukrajinskoj naciji!
Slava Bogu i Ukrajini? Iz koje ti rupe izmili?
Poserem se na tu naciju.
Nisu to ukrainski dronovi. To su nebeske lopate sitgle sa neba da kazne rafinerije.
Sami sebe gađali
Članak je tragikomičan :::)))
Rusi su se agresijom na Ukrajinu samo izblamirali i pokazali koliko su nejaki. U budućnosti će biti dobar plijen za Kineze. Istok Rusije pust, a bogat resursima. Pored živi milijarda Kineza... Biće zanimljivo! SLAVA UKRAJINI!
Kakva slava glupane? Ukrajinci gube na terenu. Uskoro im slijedi kapitulacija bez obzira na pomoć NATO pakta u ljudstvu i tehnici. RUSIJA DO POBJEDE❗❗❗ URAAAAAAA❗❗❗
Udri bagru zlocinacku
Ukre su zlocine radili po HR BIH KOSOVU itd
@gooUser1715870968, Ukrajina je multietnička zemlja. Ukrajinci koji su etnički Rusi dolazili su praviti zločine u Bosnu i Hercegovinu 1992-1995. Etnički Rusi iz Ukrajine koji sada zajedno sa Rusijom ratuju protiv ne-ruskih Ukrajinaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)