Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijeka Spreca je vec postala ireverzibilno zagadjena rudnicima, hemijskom industrijom i raznim "fabrikama". Mozete komotno i Hrvatskoj dozvoliti da odlaze svoj radioaktivni otpad u Sprecu, sta fali, kad ste vec poceli i dovrsite do kraja. Ko hebe zivotni okolis i zastitu istog.
Ne treba kriti da su Spreču zatrovale fabrike iz Lukavca. Nekad najbogatija ribom. Mi se kupali poslije rata u njoj plaže bile pune, moji me vodili '98 čitavo ljeto. Žao mi je rijeke i ribe što su potrovali po ko zna koji put...
Bosna radi, Sarajevo se gradi...doduše ni Sarajevo sa vodom ne stoji dobro.
ma nije to strašno 2-3 pljuska i to će se normalizovati.
ma nije to strašno 2-3 pljuska i to će se normalizovati.
ma nije to strašno 2-3 pljuska i to će se normalizovati.
ma nije ovo strašno. malo Ph se promijeni, na par dana. Dvije tri kiše i to će se normalizovati.
Plaćamo porez za zaštitu voda kad registrujemo auto...čemu tolika briga 😂
Ne vjerujem u "incidente" ovog tipa. Nažalost, niko neće odgovarati. Ako je baš nemar, ni za to niko neće preuzeti odgovornost.
Jedva cekam da je koristim ....
Ko se napije Spreče U hali mu je večer
NACELNIK DELIC LUKAVCA NA TV PRICA O EKOLOGIJI A VAMO UNISTI SVE KLO.AR
Oj crnog humora, pa niko je ionako i ne koristi.
@HODI Mislio sam da je niko direktno ne koristi. A što se toga tiče nek' nam je Bog na pomoći.
nas krezubi narod nema tu svjest da shvati ovo kao veliki problem,zastita prirode u njemackoj,austriji,svicarskoj...je prioritet,tamo bi za ovako nesto odgovarali odgovorni,ministar za zastitu prirode bi podnjeo ostavku...ali to je u normalnim drzavama i gdje zive normalni ljudi,kod nas je sve suprotno
Kime nemoj se razoruzavat majke ti, ispaljuj makar jednu ovdje!
hoće li iko biti uhapšen, zatvoren, procesuiran, hoće li i znaju li to mošnje uraditi
HAPSI NACELNIKA DELICA SDP KOJI IM DAO DOZVOLU ZA RAD