Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja išao u srednju školu kad je završena dionica od Sarajeva do Zenice i bili naslovi u novinama koridor VC će se završiti za 5 godina. Prođe od tada 25 godina i ja se i dalje mogu provozati od Sarakeva do Zenice i nigdje više. Novinarima predlažem da istraže kako je moguće da se uzimaju akcize za izgradnju puteva a u svakom članku se hvale da su uzeli kredit za izgradnju te i te dionice
Bez akciza im ne bi dali kredit. Fakticki placas akcize da bi onda oni uzeli kredit. Akcize su sigurnost banci da ce kredit biti isplacen.
Samo ne znam konje ovako pismen u autocestama.Pa konstantno stavlja V umjesto broja 5.Ako hocete da postanete Rimljani onda vam fale dvije crte,a ne da ko ministar Jusko citate koridor wc
Hoce li Novalic dati ostavku sto ovo nije otvoreno u Junu kada je i najavljeno i nece biti bar jos 3 mjeseca?
Pa jest treba imati obraza za 8 godina mandata da se napravi mizernih 10 km autoputa koji se eno upravo popravljaju, a da se ne ponudi ostavka.
@Doner tvoj pulen treba dati ostavku radi mnogooo stvari. Cak i tesku robiju je zasluzio. Od kradje na respiratorima zajedno sa Sebi pa na dalje. Upropastio je SDA deal sa Bosmalom jos 2003 godine gdje su rekli da ce sve zavrsiti za 5 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što se ne zove tunel Hasan nego Ivan ?? Bakire riješi ovo haha
Ovaj naš narod ko blentav, ne vidi da se sve tempira pred izbore. Bilo ko da je na vlasti uvijek isto rade. Uvijek pred izbore se otvori par km autoputa i onda nista, sto bi rekli kar.ina. Koja slučajnost da se baš u septembru otvara nova dionica.
Sda nam na slamku daje nase pare i tudje koje se zaduzuje do sada smo kroz cijelu Bosnu mogli imati autoput. Ko glasa za uhljebe zadnje mu bilo eto
Prethodnih mjeseci se pričalo da će se dionica otvoriti krajem Augusta, a sada krajem Septembra ako sve bude ok.
bruka jos malo pa ce obiljezavat postavljanje zastitne ograde, stubica, znakova itd ...bravo
Prvo probijen rok u junu pa u julu pa u augustu evo sad pomjeriše i za septembar, pu majku vam vasu lopovsku neradnicku
Pobornik sam napretka i izgradnje ali ovo odavno nema veza sa napretkom. ocrtali su linije u tunelu a tunel nece proraditi bar za 12 mjeseci. zenicak zapobilaznica je kostala gotovo 500 miliona KM a svaki dan je popravljaju i trose nove pare, anex na anex...peljeski most kostao 450 miliona KM i cudo gradnje
Pa tunel mozda pri kraju al zato ovamo prena Tarcinu ce jos radovi 12 mjeseci trajati ,do tad tunel nema svrhu !
SVEČANO otvaranje prvo LIJEVE pa onda i desne TUNELSKE CIJEVI !!! Može SVEČANOST i za koji MOST, PROPUST, POTPORNI ZID... !!! A nekad kada bude sve završeno i SVEČANOST otvaranja i cije DIONICE !!!
Ide brzinsko otvorenje pred izbore, pa poslije toga nastavak radova.
Mora se do pred izbore otvoriti inace dzaba se pravio
Ukupna duzina obje tunelske cijevi nekih cca 3.5km kosta 57 miliona eura, nije ni cudo sto neu-Hranjen pojede 80 miliona na 35% uradjenog posla, uzmemo li u obzir da je duzina tunela nekih 5.5km plus servisna cijev ovaj projekat ako ikad bude realizovan nece kostat ispod 250miliona.
Svaka im čast ovo će biti ljepota.
Sta bi sa onim sto kloc Novalic rece da ce ze otvorit sredinom augusta?
...prebacite u 2. brzinu, makar. Pravite koridor 100 godina, grebo vas on. Izumrijesmo dok ga napravite.