Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zipa aerodroma, pa ljepse izgleda hangar Lidla i lepenici
ma nista preuzet ce to sve trebinjski ako bi doslo do guzve prilikom primopredaje nadleznosti...zna li se sta sta ce biti sa traktorom?
Slika je pretpostavljam nekog pomoćnog objekta na aerodromu?
U pitanju je glavna zgrada kao što se vidi iz priloženog veoma ograničena za trenutne potrebe pošto je broj letova značajno prerastao kapacitete. Za neki iskorak moralo bi se investirati po meni u novi objekat. Da podsjetim ovaj aerodrom nije planiran da bude civilni jer je tu bila stacionirana jurišno-bombaderska avijacija JNA, a i danas se pista dijeli sa OS BiH što ograničava i komplikuje aktivnosti na istom. Uglavnom dobro nam dođe ponuda niskotarifnih letova iz BL!
Lijep aerodrom, nekako moćan i ulijeva samopouzdanje.