Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je Njiva, nije on za šume, hahahaha
A ne moze se donijeti Federalni zakon ,zbog stava HDZ a ako se ukinu Kantonalni nastaje pat pozicija
Prvo ustav, zakon o drzavnoj imovini, pa zakoni o entitetskoj imovini i nadleznostima, onda kantonalni zakoni, pa opcinski pravilnici. MORA POSTOJATI HIJERARHIJA i da se zna ko se za sta pita i odlucuje. Tek nakon sto se to utvrdi, onda se mogu donositi KAZNENE ODREDBE za odredjene prekrsioce pomenutih zakona. Posto nema nicega... zna se 🤣
Zna li ovaj Tip da HNK nema zakon o sumama vec 12 godina, nemaaa zakona znaci, eto koliko prate i koliko se zalazu. Sume u HNK su uknjizene na d.d. firme, dakle HNK nema drzavne sume, ko ne vjeruje ZK ured i neka provjeri! SDA firme su vlasnici suma!!
Samo rokajte minuse, zbog cega botovi, nisam lagao, nisam vrijedjao, nista od navedenoga? Odete i provjerite gospodo, ZK ured i po opcinama! Tu cete vidjet da su sume uknjizene na Prenj d.d. Konjic i Sumarstvo Srednje Neretvansko d.d. Mostar. Botovi su najgora sorta ljudi, vjerujte, prodaju majku za kasiku secera!
Od šuma imaju hajra samo preduzeća koja njima gazduju. Lokalne zajednice nikakve koristi nemaju, još im puteve uništavaju, tj. više štete imaju.
Napokon neko pametan,šume su najveći izvor kriminala .
kao sto se zna Kad su Prodali Gasne Konekcije ,Izborni Zakon,Ministarstvo Finansija izdajnici Krecu sa Prodajom Šuma i Voda ! Ide unistavanje Šuma pa prodaja Hidroelektrana na Drini Srbiji poslije Trojkine Vladavine ima da budemo Evropska Palestina
trojkine,SDA je sume unakazila sunce moje botovsko,ovakvo piranje os SDA cekamo 12 godina i nista!
Napali na Rs sume a nemaju ni svoje federalne jedini koji imaju sumu su usk i sbk
Samo naprijed Neka, ti si zlato.