Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je više normalno da je veš mašina za kućnu upotrebu cca 3-4 hilj maraka, pa ko će više davati tolike.pare, tj kad će se urušiti ovaj sistem da se cijene restartuju
Imas ih i po 600KM sa wi fi i android aplikacijama...
Kupi Behko
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nejmacka je svojom politikom sama dovela kraj mnogim domacim tvrtkama i tu nece biti kraj
Hoće to tako da biva kad se sade tikve sa Amerima. Zašto im prijatelji Ameri sad po manjim cijenama ne prodaju ukapljeni plin?
Pa naravno. Kad opteretis kompaniju socijalnim izdavanjima dovedes do toga da joj nije vise profitabilno raditi biznis tu i da mora izmjestiti proizvodnju u neku drugu zemlju gdje je to povoljnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko je procitao tekst vidjece na kraju da sele pogon u Poljsku i da samo tu nastaje manjak 600 700 radnika…
Historija se ponavlja, ovako je bilo prije 25 godina u Njemačkoj. Sada Poljaci skontali kako se crpe EU fondovi, pa izmuzoše sve pare. Na to im NATO otvorio više jakih projekata, pa para na sve strane. A Ukrajinaca što bježe od mobilizacije ima na svakoj raskrsnici za 30€ dnevnice.
Vrijeme ovakvih stvari je nazalost proslo. To vam je onaj Njemacki kvalitet koji stalno spominjete, a nikada niste iskusili. Nije to za nase standarde, a ni Njemacka nije ono sto je bila.
Mile voli disko!
PMK ili u prevodu, puca mi kiki!
hocel bit kakve rasprodaje pitam za jarana
Rekao bi čovjek da valja
Njemačka privreda zavisila o jeftinom ruskom plinu i nafti.Ko ih j..dovukli školovanu jeftinu radnu snagu i razvalili druge.Nema više
Nekonkurentni. Preskupi
Čmim je to Mile...
Kako samo rade te sankcije Rusiji. Milina
Nek promjenu ime umjesto Mile nek se zovu Meho..
Miele je top kvalitet, sada jel bolje kupiti 1 Miele aparat ili 3 Beko u 15 godina neka kuoac procijeni
kome to kucanski aparat traje samo 5g. de bolan
Nabili cijene, a kupovna moć sve slabija... I ko će ti kupiti veš msšinu od 2500KM?
najskuplji, ali brate i kvalitet su. Nazalost izmjestanje u Poljsku ce sve ovo sj. i Njemacku vise ne vode jednostavno sposobni ljudi