Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad sagledam sad samo zadnjih par mjeseci o svjetskoj proizvodnji oruzja, od Irana pa evo do Koreje, nema dana da nece biti ratova bilo gdje. Ako doceka planeta Earth 2030..tu onda moze jos koju deceniju. Mi ce mo jedini biti neutralni, jbg nemamo nista potrebno za moderan rat osim srba. Njih imamo i za izvoza.
Jesu li ovo oni sto proizvode Samsung, Hyundai, Kiu, Rexton itd?
ja mislim, ili je sjeverna ma brate nebitno sjever ,jug itd...koreja je jedno te isto a i japan je dobar u tehnici ...samo eto made in china je vic jos uvijek kako ja mogu vidit a mozda se ponesto popravilo ne znam tacno..
gledam ove cijevcice na ovoj haubici - jarane, ako ima 50mm vise kalibra evo glave.... mos ispalit kojih stotinu komada i onda alahimanet na zamjenu
he he, evo američani još nisu našli onaj F-35 što im jučer pade. Mole građane da se uključe u potragu i da ne misle da je nevidljiv.
Ovaj Zapad u svemu nazaduje, od morala pa do ekonomije.
......al' opet svi jure na zapad, nitko na istok. kako to?
Kakav uspon?
Eto jedna rusija koliko se busa je tehnoloski patuljak za korejance.
Mi se mozemo samo nadat da nikome nećemo biti zanimljivi od ovih velikih sila da nas ne pregaze a ove komsije sa njima cemo lako
Uskoro Ujedinjena Koreja 💪✌️
3 Svjetski rat u najavi
Samo mjere predostrožnosti zbog Rusije
Spremaju se svi polako…
Bitno je da se Bosnjo sprema u Zvezde granda i da doniramo Sasi koju marku, ipak mu treba za novog BMWa