Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nece biti zakinut ni za marku,pa necete ni dijeliti vise od markice
da li je i jedan uhljeb u sluzbi mafijaskih familija dobio otkaz...pa barem oni s dokazano kupljenim diplomama...pitam za druga koji hoce da osnuje stranku restart...
Inace ste poznati po tome da pomazete i da niko nije zakinut 🤦‍♂️
U državi gdje je toliko nezaposlenih moraš se svaka 2 mjeseca javljati inače gubiš zdravstveno osiguranje. Prava država, ili ćeš se prijavljivati ili ću ti oduzeti i ono malo prava što imaš. Ni životinje se tako nečasno ne tretiraju. Političari ne samo da ukradu sebi već oduzimaju narodu. Daj bože da išta ikome dadnu.
javno kažem STOKO MAFIJŠKA sa TUĐIM novcem raspolažete i imaš obraz da kažeš da nam nećeš krast!!! sav novac koji se podijeli za slučaj Opravdane nezaposlenosti je prvo radnik zaradio pa mu je iz dohotka uzet procenat svakih 30 dana ,pa će dobiti JEDNOKRATNO mali dio od ukupne uplate oko 500-1200 km i više nema prava ni na kakvu novčanu skrb. biro ga više ne pozna. a ti uhljebu popišani sa njegove grbače ćeš i dalje uzimati nekoliko hiljada za mafijašluk
@antidegenerik što se više događaja dešava to je sve jasnija slika kriminalno postavljenih pravila zakona i odnosa radnik-država ,ne poslodavac jer nisu poslodavci uspostavili te regulacije već kriminalac administrativni stranački uhljeb u vrhu vlasti .i to je odmah po rušenju socijalističkog poretka uspostavljeno
Neka mi samo neko kaze koja je razlika izmedju osoba koje su tek ostale bez posla i onih koji nisu imali srece da imaju bilo kakav posao pa su vec odavno na birou? Zasto novcanu pomoc davati prvima a ne i drugima?
Imal’ ko da od vas nije zakinut???
Gdje su pare, dosta je šuplje priče više od mjesec.
A sta ce te sa ovim koji nisu ni prije radili,koliko su njihove naknade za nezaposlene Valjda su i oni drzavljani ove zemlje
I DALJE SE SVADJAMO OKO NACIONALNOSTI I OKO TOGA KOME CE NOVAC OTICI A GLUPI SMO KO KU**C SVI I IZ SARAJEVA, BANJA LUKE KAO I MOSTARA I OKOLICE TIH GRADOVA DOK SE GOD NE SKUPIMO I NE NAPADNEMO VLADU NEMA OD TOGA NISTA **A KAD SU U PITANJU JMBG I MOGLI SMO SE SVI SKUPITI I STRAJKATI STA JE SAD KAD SVE IDE U ONU STVAR LJUDI NEMAJU STA JESTI GDJE SMO SAD SVI SE SAGELI DA NAM UDJE DA NAM SEBIJA KROJI BUDUCNOST ZDRAVSTVA SRAMOTA BIH JE NAROD I NIKO VISE KOJI NECE DA SE DIGNE ZBOG SEBE!!!
A nezaposleni?? Da krenu obijati ove zatvorene radnje ili da se nadaju nečemu od države?
Treba debelo plačati nazovi parlamentarce,ukinuti sve redom prvo plače,pa penzije a ostaviti samo boračka udruženja ,socijqalna davanja,i zaposlene u fiskalnom sektoru d a se narod konačno opameti dok ne shvati končno da je samo STRANKA VaZNA , KO INAĆE FERMA OVAKAV NOOROD.
Robovi sad više nemaju za dati,nije problem za institucije one ne ukazuju da su ugrožene, samo realni sektor (sa kojim se i dalje šprdaju),dok se sve ne uruši.lako je glumiti al kad stane onaj koji radi i stvara moramo se dobro zamisliti.
rekla kazala
😂😂😂😂😂
Hasan Ganibegović, šef kabineta Fadila Novalića rukovodi Federalnim ŠTABOM CZ . uključen u sve nezakonite talove lopov Ganibegović je član desetina različitih UO i komisija i mjesečno inkasira preko 10.000 KM. Pored toga, član je Komisije za sigurnost Kantona Sarajevo, uz amin svog prvog šefa stranke Aljose Čampare. Jada je ova zemlja uz SDA uhljebe.
Glasajte za stranku RESTART
Ko vama uopce vise vjeruje. Zao mi je onih koji su glasali za vas a nakon ovoga ostace bez primanja.