Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se Banja Luke tice,najvise nocenja zabiljezili turisti iz Laktasa.
Iskreno govoreci, pored mikrolokacija (Medjugorje, Dubrovnik, Podgora :)...) jedina mjesta koja imaju neki sarm, imaju sta za pokazati su Sarajevo, Mostar i mozda jos par mjesta. Nevjerovatan spoj Istoka i Zapada, atentat na Ferdinanda, Olimpijske Igre, nevjerovatna priroda, najduza opsada jednog grada u istoriji!!! Koji djavo bi neko isao u Beograd, Zagreb, Ljubljanu i ostale "metropole" iz regiona? Jedino u nocni zivot, ali to je 1e6x bolje u Londonu, Parizu, Berlinu...
E ti su turisti fini ,lijepo ih je i vidjeti
Mashallah,samo nek dolaze braća muslimani,bolje oni nego nekulturni britanci koji prave probleme gdje god dođu.
A i imaju više para.
e onda nisi bio u njemackoj vise 5!lovanja nego ikad i to od 2015
Ova u bijelom vam je iz Turske, a ova druga iz Arabije
heljpdjenocajdturizam
BliskoistocnoSA
Ove dvije sa slike nisu garant iz SA.
Došli kod unuka
Po gostima je jasno da je Dodik upravu za Sarajevo
mozel ko kulturniji doci
Doji ti eto
MAŠALA SAMO DOLAZITE
masala
Najviše dolazaka u Sarajevo su turisti iz Saudijske Arabije, Turske i Kine. Najviše dolazaka u Zagreb prema zadnjoj statistici za 2024. kopiram - najbrojniji, i u dolascima i noćenjima, su gosti iz SAD-a, a slijede iz Njemačke, Italije te Južne Koreje i Velike Britanije.. Jel moguće da su ovo dva susjedna glavna grada do jučer dio jedne države? Totalno dva različita svijeta po tipu turista.
bitno je da ima turista i da ostavljaju novce u drzavi
zelis reci da su turisti iz Zagreba nekako posebniji ili? logično da u velikoj mjeri turiste i SA ili Turske privlači islamsko naslijeđe BIH, običaji, to im je blisko. isto kao sto je meni blizak i ljepši u svakom smislu Istanbul od Pariza ili Berlina (bio sam u tim gradovima)
Gdje su Bakir i Sebija otisli na ljetovanje?
trojka trobojka mojega mi gojka