Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne trebaju nam vaše šarene laže nauštrb našeg zdravlja, zdravlja naše djece, čistoće naše vode, plodnosti zemljišta i naših višestoljetnih šuma!!!! otpor okupatorima!!!!
Mislim da će sada krenuti tužbeni proces, nije sve bilo po zakonu kod otvaranja rudnika. Zeleni su prodali državu dok su mogli u mandatu
Karic nema nikakvo menadzersko iskustvo, ni tehnicko znanje potrebno za upravljanje rudnikom. Vjerovatno su je postavili zbog pravne krize koja slijedi. Prije 7 dana CEO Paul Cronin daje ostavku iz porodicnih razloga. Pitanje je takodjer zasto je ceta izvrsnih inzinjera rudarstva sa svjetskom karijerom napustila rudnik? Problemi na pomolu? Niste ozbiljno shvatili zalbe vezane za narusavanje vodenih tokova? Tek ce se klupko poceti odmotavati dok je Paul Cronin odletio nazad u Australiju :)
finansira onkološki centar???? Onda će biti, šta hoćete? imate se gdje liječiti, mi smo to omogućili kao društveno odgovorna kompanija
Daj ne glupiraj se. Neki dan je Vodovod u Kaknju i sam priznao da je voda što se tiče njih potpuno sigurna.