Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce voz Sarajevo-Bihac???
@SkyZmajcek manja patnja vozom nego skucenim autobusom, da o odlasku na wc i ne govorim.
Iskreno radije bih putovao 12 sati vozom nego 6 autobusom, pod hitno da se uvede voz Sarajevo - Bihac opet, jedna smo drzava
gledaj brace spremnih da uzme 2km za kafe umjesto karte
kupaju se jednom godisnje
Mali korak za covjecanstvo a ogroman za Bosnjake...
80-ak KM povratne karte za dvoje. Autom koje trosi cca 6 l/100km gorivo za 400 predjenih kilometara kosta recimo 60-ak KM... ostane cvaja za fin rucak usput. Jes ono uzivancija, odmor u voznji al... predugo traje voznja a karte su i dalje skupe.
Sta ti vozis da 400 km predjes za 60 KM benzina?!
@quick i ostali minusasi: vecina auta trosi 5,6 do 7 litara goriva na predjenih 100 km, jel tako? Uzmete npr 6... za 400 kilometara treba 24 litra ha? ... x 2.36 KM/l ... eto vam. Mozda vozite neke bijesne benzinjare sto vuku 10-15 litara????
Sve je to fino al niko ne govori da li po dolasu u Ploče ima autobusna linija za Dubrobnik ili Makarsku u tom smjeru kao šta je nelada bilo.Ili te dole čekaju Taxsisti da te oderu do kože.
Najljepše prevozno sredstvo 🚂🚃🚃🚃🚃
Nekad se išlo vozom iz Krajine na more u Šibenik, zadnjih 30 godina idemo u nazad.
Pa valjda bi tih 30% za grupe od 6 i vise ljudi trebalo u konacnici da kosta 28,98KM?! Samo se u Bosni ovako racuna...
Super za ovu rutu. Potrebna je totalna reorganizacija ŽeljeznicaFBiH. Nemogućnost kupovine karata online nas svrstava u zemlje trećeg reda. Potrebna je totalna digitalizacija i više ruta prema zemljama regijona. Zašto ne možemo sjesti u voz i otići u bilo koju europsku državu? Forto mora povodom ovoga nešto uraditi. U totalnoj smo željezničkoj izolaciji.
Shinkansen
Nekad je išao od Ploča do Budima i Pešte. Kakve je Pešta kupleraje imala...
Pa zar treba pasos do komsija,pa i u Tursku se sad moze samo sa licnom kartom,svasta, da se to nije dogovorilo da bude jednostavnije.
Ti bas neupucen da ti je sad tu granica Schengena?
Lijepo,ali...dan prije treba da neko dođe u SA i kupi kartu, vrati se u svoj grad npr. Travnik i onda sutra opet u SA jer "se karte ne mogu kupiti online". Bilo bi lijepo izbjeći i ljubazne šalterske službenike koji se ponašaju kao zatvorski stražari prema putnicima.
Ima li sta za Krajinu? Sta je sa talgo vozom Bihac - Sarajevo koji je saobracavao do dolaska migranata, tad su prekinuli uz izgovor da se vrsi prevoz migranata sa njim… migranti su prosli, a sta je sada izgovor?
Haj da i ovi iz zeljeznica pocnu sta raditi
Volim vozove
Sve napisano, al' šta ću kad dođem u Ploče, šta ima tamo?
A ima li plaža u Pločama? Ja bi na jedan dan volio, al nešto mi nesigurno ići autobusom dalje, da ne bi zakasnio na povratni voz, pa kud onda...