Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da bosnjo iz nele tamo Male vukojebine zna da je on glup, a radi u granapu hahahaha
Ime profila i komentar ti nikako ne idu zajedno
Iskreno slazem se, ali ja ne mrzim nas narod, ne mrzim nikog tacnije, ali ne volim vidjeti pojedince koji nisu izasli van svojih gradova a komentarisu o veoma naprednim ljudima koji u jednu ruku mjenjaju svijet, nadam se da se pojasnio, dobro zapazanje haha
oci gladne kao u nasih politicara
Lik zna šta radi,očistio je Twitter od trutova i nehljeba ali ga mediji uzeli na zub pa ga linčuju, izaći će on na kraj i sa tim, pa pgledajte šta je sve čovjek napravio u životu.
@lordy.begy pa kada ti je otac milijarder imas mnogo vece sanse da nesto napravis u zivotu!
Nadam se da Twitter odlazi u povijesti, Twitter je ekstremistička močvara.
Sad uzeti i svakog od tih ispolitiziranih woke oglašivača zapisati pa kad dodju kasnije na koljenima trrba se ispišat po njima.
Baci 44 milijarde niz vjetar.....genije nema sta😂
Al cuj on se zalio, pa koga ti mozes natjerati da se reklamira ? A ja raznih ludjaka, sve ludje od ludjih izjave od ljudi....
Ja ne znam jesam li ijednom upalio tviter prije Muska da mi je reklama iskocila. Bilo sa ili bez adblockera. Sta oni i kako reklame rade?
Klix kopira propagandi materijal i sad citalji pametuju o temi koju ne razumiju
Kako bahato 🤣🤣🤣....
Igra se Boga.. ne može to
Ide Mozzart reklama, Elon u spotu....
kako će ovaj lik propasti to je malo reći
Bas ce ih ovako izvuci iz gubitaka... Trema imati na umu da je i Tesla kompanija zamalo propala, imo je srece, a i Space-x mu se posrecilo jer u NASA rade uhljebi.
eto sad ispade da mu se u svemu posrecilo
lik doslovno bacio 44 miljarde