Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina sto ovdje pisu komentare sam siguran da nikad nigdje nisu letjeli.
Sad srbi s hrvatskim putovnicama mogu lakse putovati
Treba im u Hamburgu jeftine radne snage.
Dragi Banjalučani, eto sad imate priliku da uz jeftine karte otputujete i u druge zemlje osim Srbije, obiđete svijet i malo proširite vidike... Sretno!
U tom periodu moze samo koronu vozati haha
@bullevar Prskaju li ti buugari tu tvoju škrbavu labrnjuu ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fessliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şşupak
Ja ne znam sta ovaj Klix pokusava reci sa "najbre rastucom kompanijom u Europi"? Pa Lufthansa ima 800 aviona, Ryanair 467 a Wizz Air tek 144 aviona! Pa Air Serbia ima 18 aviona i to bez drugih 20 (B737)!!!!!!!!!!!!!!! hebo vas WIZZ!
mozda bi znao da analiziras rijec "rast" i uporedis njeno znacenje sa rijeci "ima" koju si iskoristio u kontekstu Lufthanse, i ostalih kompanija...
jesi glup pa poredis lufthansa sa wizzair.. najbrža rasteća low cost kompanija.. glupane
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Odletiti ili prikopcati na respirator, pitanje je sad 🤔
Sta oni znaju staje Avion , traktori su im uza specijalnost. Lojavi svrbi