Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlaze arapi, kraj sezone... vratiti ce sljedece godine liniju...
A imaju i druge aviokompanije, flydubai za Dubai leti tokom čitave godine, kao i flynas za Jeddah. Plus ima Pegasus i Turkish za presjedanje.
nikakve mi koristi nemamo od emirata, cak su bili suzdrzani za rezoluciju o srebrenici, njihovi turisti nam ne trebaju, ja da sam vlast totalno bi im stavio znak stop
To samo ovdje u BiH mozes cuti da ti turisti iz bilo koje zemlje ne trebaju.Svugdje trebaju i svugdje su dobrodosli jer trose silne pare,samo nasim komunistima ne valjaju,oni bi radije drugovi iz Sjeverne Koreje da im dodju.
Mi imamo odličnu materijalnu korist od Arapa, dolaze u Bosnu i troše u nas. A i mi možemo tamo otic, ja sam nedavno bio i predivno je. S njima imamo bezvizni režim, a puštamo ljude iz UK i US u Bosnu, a mi ne možemo kod njih uc bez vize.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ipak biram A380 od Emirates ako letim za Dubai. Nemoj loja molim te
A zna li mi neko reći kada ima let za Rim preko Wizz-a? Na web stranici aerodroma nema uopšte Rima kao destinacije. Piše u članku da ima. Provjerite Klixe pa objavite.
vracaj Tuzli linije, ni jedna nije bila ispod 80% popunjenosti
Najpozeljnije je da zauvijek ukidaju ove linije.
Wizz air je mađarska kompanija loše kvalitete, često kasne i otkazuju letove. Pogledajte reviews online i biće jasno. Ne trebaju nam takvi, ima fly-dubai, ima turkish, pegasus i jos x boljih. haj vozdra
Zar vam to bosanci nisu rođaci neki?
Ostade im samo Dubai ništa više Abu Dabi viu viu...
Neuredna bahata bulumenta.
Odlična vijest,počeli su i nekretnine prodavati,skontali da su se izradili
Cuj Abi dabi, Dubai, Babi dini i Didi bidi sranja Fuj!
se rem se u wizz air a i u sar. aerodrom
Pa pak u bi ce te lju bo mo ra i kom pleks ma le sre di ne
E joj sve mi suze niz ledja evo
Pa niskotarifna , sta ste ocekivali? Servis?
Vjv. servis, jer imaju problema sa Pratt & Whitney motorima na neo floti.