Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ministar nikada nije vodio ni kućni savjet, a pomogao bi preduzecima. Ne zna on ni po čemu se klasifikuju mala i srednja preduzeca. Vjerovatno misli na dimenzije zgrade u kojoj su smještena
Pacino al covjek koji je mislio da osnuje stranku jer ima dobre govore i podršku naroda je upravo otkrio malverzacije i manipulaciju lajkovima sam kliks to radi da stvara atmosferu koja im odgovara ljudi mora se reći kako jeste ovo je sve prevara a kliks je kurton od portala
gurajte preduzeca a penzija stigla minimalnu platu. za nista ste vi
Naslov bi trebao izgledati: Podrska stranackim preduzecima i ljudima bliskim politici.
Podjela novca ide ovako: stranim i domaćim expertima oko 50%, razni troškovi 20%, malim i srednjim preduzećima 30%.
Kod nas je ovdje sve nakaradno. Umjesto da idioti ukinu porez ma izvoz koje je SDA uvela 2016, smanje uvoz svih sr**nja i tako nas rijese muka ove nase nadri ekonomije, onu se ubvatili podsticaja. E alal vam k***c!
Da ne bude previše?! Nemojte...mamu vam lopovsku!
Sva ova preduzeća drže ministarske porodice i bliski rođaci🤮🤮🤮
Nemogu se gladna usta privatnička nahraniti.
99.99% dodijele sve preduzecima koja su bliska vladajucoj strukturi.. Kao i uvijek.
Ma ove podsticaje treba ukinuti?!?!? Daj ovih 13 miliona KM da da se ulozi u infrastrukturu, ceste i pogotovo sahtove koje ne znaju ni da naprave?!?!?!?!?!?!?!?!???
Mali primitivni zeleni! Citam sve sto ne odobravate: nove trolebuse, sanacija pruge, nove tramvaja, porodiljama 1.300km godinu dana, svaki mjesec, novorodjeno dijete u 2024.godini 1.000km, poguranac malim i srednjim preduzecima(90% nase privrede), pristupni pregovori u EU, NATO, Rezolucija o Srebrenici... i sve to za manje od 1 godine!.!?!?!
Bravo za Vladu! Najvaznije za domacu privredu su upravo mali i srednja preduzeca! U extra razvijenim zemljama, Irska,Norveska, Luxemburd oni predstavljaju preko 85% privrede!