Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko se ovdje, očito, dobro zajebava, ili novinar, ili ovi na kongresu. Svako palamuđenje o bilo kakvim standardima pada u vodu s prethodnim tekstom o najvećem broju poginulih na cestama u BiH. Kraj priče!
Hahahhahahhahahaha kakav zakljucak...volim humor, hvala vam na ovome
Istina. Vecina se transportovala u Njemacku.
U termoelektranama?
Hahaha neće nas evropa stić ni za 100 godina.
Čudan naslov.
Ovo kO u skoli...spremili referate :) Jaaa levata majko mila Ccccccc.Bakir u 124 danu rata.Loziona se nastavlja...ovo je ONA... ' bice puteva prica ' ....
Imamo mi puno tih standarda recimo ni sami ne znamo koliko ministra imamo ali zato nemamo ni precjednika ni premijera ubiti Neuma se ko koga jebe, ubiti zna se političari jebu narod. E Europo kad će te vi takav standard a?
Ispade da imamo fuzijski pogonom bog te mazo...
25. Godina gradite Autoput.--NAJVECE EVROPSKO DOSTIGNUCE:-
ima standarde u kriminalu, korupciji i nepotizmu a upravu ste Evropa dobro zaostaje za nama oni jos uvijek dobro zive
Jeste u kretenismu
Hahahaha. Vic mjeseca.
Treba vas sve na bandere okačit Marvo, pa vi živite u lažima, temelj vam je laž, od laži ste stvoreni, fuj!!! ☠
Cista sprdacina kojom ljude mazlume.
Prije 6 sati clanak sa istog kongresa, valjda na te standarde misli....https://www.klix.ba/biznis/privreda/bih-je-zbog-losih-puteva-prva-po-smrtnosti-na-cestama-u-regionu/210924086