Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvaranje mosta u toku sezone , tacnije 01.11.2024.
Ako i tad bude bit ce dobro, ima godina otvaraju ga
pogrijesio si otvorenje 01.10.2024...izbori druze
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Probili sve moguce rokove svijeta.. kasni vise godina, a samo ove su probili 4-5 najavljenih datuma za otvaranje. Usred sezone godisnjih podnijeli zahtjev za tehnicki prijem, pa onda upotrebna dozvola... Dabogda ove godine da bude...
Ti rokovi, ko je to izmislio, nek rade 100. g samo nek bude kako treba i kvalitetno urađeno.
Otkad se zove Hercegovina? Zar nije do maloprije bio most Počitelj! H-direktor nema B-imena
Ima li kakva zaobilaznica po zemlji, ovo je meni previsoko... 100 m?!?
Ima preko capljine na zvirovice
Vidjecemo vrlo brzo kad se pusti saobracaj jel most ispravan ili ne. Nece oni sebi dozvoliti situaciju ko oko one obilaznice kod Zenice. Laik vidi pljacku. Znamo da ce tehnicki prijem biti ok. Kukavna nam i H i S i B majka
Ma neka ga otvore, ali neka ne bude da je jedna traka zauzeta zbog radova, koji zapravo ne postoje.
Ovi se jutros bili halalilu sa svojim ukucanima!
Most je kontinuirani prednapeti armiranobetonski most sandučastog poprečnog presjeka, građen tehnologijom slobodne konzolne gradnje. Dobro je ovo, nema šanse za uvijanje i uvrtanje, "sanduk" mu daje krutost. Samo povremeno posmatrati dilatacije i sidra, i Bog da nas pogleda..
da se ja pitam ja bih proterao autobus ovuda
Je iko platio PENALE ?!!!!!
Nije, logično, kod nas sve firme koje rade kapitalne projekte su bliske vladajućim strukturama. I ko onda da ih natjera da plate penale?
Pa nece sebi penale racunati. Ta nisu ludi
Kakvo je ivo testiranje s 10 kamiona? So nike u pitanju pjesacki most. Zamislite zastoj na mostu is 150 kamiona i masu auta?
Primitivnog testiranja haha
Trebali su ga nazvati Lana
Bravo
Lijepo je vidjeti ovakav megalomski projekat u Bosni i Hercegovini. Eto, kamioni su uspješno prošli. Bit će to sve dobro aBd.
Kaze novinar, "Poslije ovoga slijedi tehnički prijem koji će dati rezultate takve da se može most pustiti u promet" zar ne bi trebalo pisati "da se most moze pustiti u promet"
Lijepo.