Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlast u BiH treba da preuzme dijaspora koja je jedino sposobna da državu izvede na pravi put.
Ovaj čovjek fakat radi svoj posao, al' mu ima nešto oko njega... Imam utisak da je baš zao i loš čovjek. Nikako ga ne gotivim.
pa polovina stanovnistva sjedi po nekakvim funkcijama, komisijama, domovima, parlamentima, sta se radi osim sto se naglasavaju, preglasavaju i sprdaju sa institucijama jer ne znaju svoj posao... usvajaju neke glupe zakone pune rupa koje ni sudije ne znaju da tumace a nece da se bavi privredom i razvojem
Šta će nam kad bi ih izgubili ko dejtonski ugovor 😂😂😂😂
haha nista, bit ce da se kupi.. i to orginalna verzijs...ha ja.... 😉😉😉
Sve ti je bilo za deset dok ne zabrlja ovo sa plinom.
SDS,SDA,HDZ....zar moze neko od njih u ovih 28 godina dobiti prolaznu ocjenu!?
Iz SDA samo prolaznu ocjenu moze dobit' Semiha Borovac,nju bih pocastio na sedjdi i to momacki,pa kad vaktija da joj se manta pri svakom namazu,a ujedno je i zmarci prolaze...Ugodno,vjerski i korisno svima
Jedini koji nesto radi.
Uhljebsko krpeljska sistematska fiskalno-bitokratska metoda pakosnog uništavanja priivrede te investitorske mogućnosti zarad političkog populističkog revanšizma.
Moj deda od 88 godina bi to sve sigurno bolje cuvao i drzao pod kontrolom nego ova sadasnja vlast