Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su i jedine zemlje protiv rusije. Rusija o njima ne ovisi ni 1%. Vise one ovise o Rusiji nego obratno
Koji cinizam, a njihove firme u Indiji, Saudiskoj Arbiji itd., kupuju rusku naftu i prodaju po evropi.
samo dizite mene licno nije briga ali ovi sto zive od izbora do izbora i svaka marka im je kao kuca nek crkn u i zive od politike i kukanja ,,sad kad mi sirotinja nabije tonu minusa :)
To bi bio konkretan potez! Samo naprijed
...poltrončići
Blokirajte je pa nam prodajite vašu po duplo većim cijenama
U G7 nema Indije i Kine a ima Kanada-presmjesan klub:)
Ovi razmatraju blokade nafte i gasa od Marta mjeseca, a ovamo ga ne prestaju kupovat. Davno sam ja rekao Evropa a i ovi G7 su licemjeri zesci. :)
Svijet narod > g7. Kad bio g7 prije bio g5
Kul8raju Ruse ko da su Jehovini svjedoci
Zapamtite, za pristalice Sotone je korisno da vernike suprotstave među sobom pod bilo kojim izgovorom. Pozivam Srbe i kosovske Albance da izbace NATO iz jednačine i razmišljaju o svojoj budućnosti. I tada će doći do razumevanja problema i njegovog rešenja. Postoje odlični primeri suživota u harmoniji različitih vera i nacionalnosti. Ali nema primera dobrog suživota sa NATO intervencionistima - zaključio je čečenski lider.