Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ce o ovome SDA i HDZ naci zajednicku rijec!?
to je za Budnju da izgradi “komplex” harem za tuskoarapske vikend muslimane
samo tako, do konačnog kraha :)
čudi me...
Čudo ovo bake nije izmajmunisao, dobro ni mu doslo prosiriti prostorije i po pofalicima.
Odete na Stup, pogledate gdje je nekada bio veliki Energoinvestov kompleks i vidjet ćete da danas nema tu ni nekadašnje ograde, jer su je naši "menadžeri " prodali kao staro željezo.Samo da se zna, četnici kada su se povlačili sa ilidže ostavili su ovu ogradu.
Ništa čudno.Dok je god MMF-a i Svjetske banke koja će dijeliti plate korisnicima budžeta na svim nivoima, a njih je preko 240 000 (što je matematički gledano nepobjedivo glasačko tijelo, dok god mnogi ne žele da glasaju), stranke koje su na vlasti preko 20 godina se neće ni počešati sve i da se svi prijeratni giganti prodaju za 11 maraka. Samo je pitanje koliko će ko od političara strpati sebi u džep od svake prodaje.A naravno rat će uvijek biti vadiona i za sto godina.
zasto se ne uradi analiza sta se sve uradilo od privatizace do sada.... kako ti oni posliju... broj radnika i koliko su zadovoljni i sl
Sve važne i velike firme koje su nastale u komunističkom periodu, su danas na izdisaju ili su uništene !!! Energoinvest, UPI, ŠIPAD, Energopetrol, Unioninvest, Hidrogradnja, Vranica, Soko, HEPOK, Famos, Alhos, Dita,........ U tim firmama je bio zaposlen veliki broj radnika koji su predstavljali ogromnu snagu radničke klase, a bili su i lijevo orjentirani !!!
jedna of vodecih kompanija u svijetu da dodje do kraja...svaka cast! of bih nema nsta..svi vani
Malo po malo i sve je propalo...
Jos je ostalo da nam ova bagra SDA proda i dusu i to je to, mozemo zakljucati onda.
i za ovu se predpostavljam krivi Dodik i Covic a ne pogane SDA balije