Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cemu mi citamo??Strahujemo eto mi za Francusku ili Njemacku ekononiju....Mi koji smo najsiromašniji u Europi..Najlakse je brinut tudje brige
Ako se malo bolje razmisli, itekako nas treba brinuti. Dosta nasih ljudi ( Ex-Yu ) trosi zaradjen novac u EU po Balkanu. Ako oni nemaju para nemamo ni mi. Al eto, mozda i grijesim al vrijeme pokaze.
I ono sto proizvodimo, ko nam to kupuje? Oni logicno, ako je kod njih lose, kod nas moze biti samo gore jos.
Sama pala, sama se ubila - Ojropa
Nema više Merkeline jeftine hormonske piletine od 1,49€ za raju i radnike.
Nije plin preskup nego nemogu se plaćat neradnici 6000€ bruto a kuhinjski sto košta 1499,99€ a stolica 199,99€
Hajte bujrum, ima mjesta, radi klima...
Ne treba kupovat americko , ni oni ne kupuju nase
Super vijest. Zapadna Europa je nakon naših komšija i Rusa najveći neprijatelj države BiH. Ono malo privrede nam je propalo jer moramo da igramo po njihovim pravilima koja omogućuju njihovim kompanijama da guše male istočnoeuropske kompanije,izvlače nam novac kroz svoje banke, trgovačke centre, osiguravajuća društva. I ono najgore, uzimaju mlade ljude.
Mission "Destruction/demolition of Europe" almost accomplished....
Koliko novca je "vjestacki" proizvedeno i nema "temelja" nastanka ovo nije cudno da je sa namjerom pokrenuto da se isprave greske takvog sistema i jednostavno "spali" taj visak novca..
Izgleda da svi oko nas propadaju, samo mi prosperiramo.
Evo novog lozenja za serve i mutave antivaxere, posto se Evropljani nisu smrzli i industrija im nije stala bez ruskog plina. Evropa je stara ali zilava qurva, izvuci ce se kao i uvijek, mada mi ne bi bilo krivo da malo i padne zbog svog desnicarenja i uvlacenja zlocincu putku.
Kad se to Evropa izvukla oba velika rata su je opustošila.
pohlepa uvijek dozivi brutalan kraj.....
Sada je 12h 06min. Po komentarima vidite da se slažu i Bošnjaci i Srbi...ali sad će uletiti LGBT botovi da vriše za Ukrajinu.
Ma svaka čast Hajrulahović.
I ne bila kriza hahah, socijal komunjare sve opustosise porezima i nametima. Karinu ce se ista vise ikad proizvodit u EU!
Komunjare krive za gasenje proizvodnje?? Ahahahahha. A nisu krivi vlasnici fabrika koji zele sto veci profit? Nije ovo prica od jucer. Proizvodnja je daaavno preseljena u Kinu, Indiju etc. samo i iskljucivo radi profita. Ovo sto je ostalo po Evropi je cisti “sminkeraj” tj sklapanje da bi mogli lejblovati kao “made in eu”
Neka dodju kod nas i ponesu plate od 2500KM i problem rijesen. Imaju jeftinu struju kao energent.
makni sankcije ,nek traže sporazum ukrajina i rusija pomirenja i da ne bude rata,a ovamo balkancima poskupe sve živo,pa nisamo njemačka za boga miloga.
Pa i ono sto se proizvodilo, proizvodilo se u buranija drzavama kao sto su Slovacka, Ceska, Madjarska, Bugarska, Rumunija. Zato su i primljene u EU da bi bili hamali za povlastene drzave u EU.