Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih nikad koristio uslugu digitalnog potpisa, pogotovo u ovakvoj državi. Svugdje treba doći živ čovjek sa dokumentom da ga identifikuju. Kakva online usluga, kakve gluposti. Ko može garantirati da je ta osoba iza te online usluge, tog maila i sl. Samo papir originalan i ta osoba s ličnom kartom na listu mjesta. Ovo s digitalnim potpisom je prostor za zloupotrebe.
Odgovoran je onaj ko ima taj token koji koristi za digitalni potpis...to je isto ko kad bi reko boli me briga đe mi je lična karta, nego lijepo ili je tražiš ili odeš prijaviš nestanak.
red je da se i trgovci odmore nedjeljom.....robovlasnicima je malo i 7 dana u sedmici da kako ima 10
Evo ko se logira u IDDEEA ja mu dajem 1.000 !! Sve palo ima ihahaj, a kad će proradit, ne zna se! I još stave na stranici link: nastavite bez logiranja! ::::::::))))))))
Hoće li se neko od novinara malo raspitat i istražit da ljudima objasni šta se sve nudi u BiH što se tiče digitalnog potpisa? Kad slušaš onog Bandića iz IDEEA-e o ovoj temi reko bi da smo Pentagon...frajer toliko bomba sa izrazima i terminologijom da iole tehničko lice ne razumije o čemu se radi a kamoli obični građanin...
Zato bi trebali novinari da približe to ljudima, presjek stanja napravit, ko šta nudi, za šta se može koristiti itd...a ne samo pravit copy-paste tekstove.
Veliko dostignuce