Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hisni Mubarek je donedavno izvozio gas u Izrael po subvencioniranim cijenama i to subvencionirao ih egipatski narod. A ovaj Suši ga sada uvozi po skupim cijenama.
Mile trči kod Putin, ka počnu minusi biće kasno.
Egipat ima 100 miliona stanovnika, stanovnistvo se bori sa svakodnevnim nestankom struje, a ove nase ublehe promovisu green energy a ljudi nemaju struje ni sa gasom. Ne samo Egipat, nego pola svijeta…
ma plin izbaciti iz kuće pa nek dižu cijene koliko im volja
Jel ovo onaj plin sto ide iz Egipta pa ga oni uvoze ponovo. Izrael ih pravo zeznuo.
Otkud Izraelu plin jbt okupirali povrsinu 50x manju od Egipta i baš na tom dijelu plin ima i izvore sasvim legalno sa okupirane zemlje u EU zanimljivo.
Njihov bog je znao dje se nalazi plin i reko im to je vasa zemlja...sta sad,nama nas nije reko dje da se naselimo..
Kako je krenulo košta će 1m3 gas 5 Eura u zemljama članice EU. Pametan je Dodik što neće u EU a mi sve budala Dodik nije on budala. Neće moći jedna plata biti za kriju i račune u Njemačkoj. Sreća pa imamo Dodika za BiH on će završiti sa Putinom da što manje platimo gas.
neka neka rastu sad ce se nasa dijaspora vracati u bosnu jos sad kad budu minimalne plate hiljadu na nas standard nece nam biti ravna njemacka
😂😂😂🙉
Sad se odjednom svi grijemo preko Izraela
Imal šta iz ukrajne?