Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ista u drzavi da se ne radi na kredit... Besplatnu vodu prodaju a uzimaju milione i dizu plate...
I ovo slijepi Bakir Izetbegović ne vidi. I ovo nije uradi9la Vlada KS-a.
Znači za nepunu godinu dana su se mogli riješiti svi problemi sa vodom i građani poštediti redukcija? Uz silne poslijeratne milone donacija nije se moglo naći 5,5 miliona za ovo, pa se sad radi kreditom.
Ovai kredit he bio operativan ima i 5 godina. Zbog ne znanja SDA vodja i vodjica, na ovaj kredit su placani penali zbog ne povlacenja sredstava!!!! Hoce li tu neko odgovarati??? Vjerovatno nece. I sada ce opet uhljupi na vlast, da se uhvate svojih 20+ godina starih stolica...
RASPLAKALE ME OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE !!! Pa zar je MOGUĆE da se PUMPNOJ stanici na BAČEVU prilazi BLATNJAVIM i NEASFATIRANIM PUTEM !!! KATASROFA !!!
Ovo sve mozemo uskoro zaboravit.
👏💪👍