Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂😂😂 Samo dok se nadje alternativa za Ruski gas, Ruje ga onda mogu skladistiti
ima li ista da rujama ide od ruke osim rokanja civila i unistavanja gradova.
Ameri povećali uvoz ruskog ulja za 30%🤣🤣🤣🤣
Rusi su junacine ko Srbi cim naidju na cvrstinu povuku se i pridruze.
Gas Evropa kupuje preko kiparske firme Gunvor, čije je sjedište u Švici. Gunvoru se plaća u eurima, on ih pretvara u rublje i uplaćuje Rusima. Nikad drugačije nije ni bilo.
Bleferi smutljivci samo na prevaru samo laganje iluzija mit samo neiskreno samo neposteno samo protiv slabijeg i samo s ledja
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAA
Pare su ćudo jer se sve vrti oko njih
koliko blefate i provaljujete se, sad ne vjerujem ni da imate nuklerano oružje... još malo će vam uhodat u Moskvu
hahahaaa
Lagano će svi prelaziti sa plina na alternativne izvore energije. Za jedno 5 godina, moći će Rusi sami sebi prodavat plin.
Shvatili da bi sami sebi dali embargo...haha koji glupani
Ruski panjevi, nešto se oni kao qrče a pr'nuli u čabar...
Blefiraju, da EU ima imalo obraza stegla bi pojas i odbila ruski plin no matter what.
To je još uvijek na stolu, ali onda Njemačka pada u tešku recesiju, a s njom i EU.
kako se bruka pravoslavna genocidna gamad
europejci su mislili dobit plin za dzaba.. tako sto bi placali rusima plin u evropskim bankama a onnda im zamrzavali imovinu.. rusi su okrenuli list.. placat ce se u njihovim bankama, musterije mogu polozit strane valute, ali ce morat kupit rublje za konacnu transakciju
ljudi prave paralelni bankarski sistem.. gdje bi financijski centar bio moskva.. mudrijasi su rusi.. ne igraju oni ko ameri.. da sve raznesu i pokazu misice..
zasto se svi ne pomire i uzmu neutralnu valutu kao sredstvo placanja.. bitcoin ;) a nebi me cudilo na kraju da ce tako i bit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto, prvi Dan Sam rekao, samo supljiranje Rusije. Nisu jedini. Bez obzira na ovu odluku, EU ce sve manje I manje uzimati od njih. A onda mogu u jenama samo na platiti. Rusija ce biti najsiromasnija zemlja za 3 mjeseca.