Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
London-Mostar pleaseeeee
Pa da ljudi izginu ko Makedonac????
Prije da ce bit 2030 nego do jeseni ili proljeca iduce godine.
A gdje leti? Samo nemoj više skandinavije i njemačke. Dajte negdje južnije
Što više destinacija što bolje za sviju nas
Cim je RyanAir usao na trziste BiH, Tuzla je izgubila broj putnika sto je rezultiralo prvom procentalnom smanjenju nakon toliko dugo niza konstantno porasta. Sta nam to kaze? Uspjeh Tuzlanskog aerodroma je iskljucivo uspjeh WizzAir-a prepoznavanja trzista. Aerodrom je "obnovljen" i idalje bezveze izgleda, nijedan drugi avio-operater ne vrsi operacije i ovim pristupom ce propasti koliko brzo je uspio.
I rekorno niskom servisu, sve se posebno placa i na kraju ispadne isto
Ne moze ispasi isto jer skoro niko ne leti za Mostar. Daj sta das. Ako ces is Pariza za London izvoli pa biraj, za Mostar nama nista.
@mostar088 dodatni kofer 8 EUR-a. Ako hoces sjediste da izabares, ono je od 4-7 EUR-a. I to je to. Neka nama Ryanaira.